Egyéb kategória

Menyasszonyi ruha bemutatón kérték meg az egyik modell kezét

Kicsit hadilábon állunk azzal a kérdéssel, vajon mennyire jó ötlet a nyilvános lánykérés. Valószínűleg ehhez azért olyan felekre is van szükség, akik bírják azt, ha sok-sok ember előtt a középpontba kerülnek. A legutóbb egy különleges lánykérés híre járta be a világot: a New York-i menyasszonyi divathét kifutóján kérték meg az egyik modell kezét.

vous - 2018.04.20.
Menyasszonyi ruha bemutatón kérték meg az egyik modell kezét

Nicole Kaspar volt az utolsó modell, aki a kifutóra lépett a Watters 2019-es tavaszi divatbemutatóján. A dallasi modell kísérte be utolsó bevonulóként a márka tervezőjét, Elias Gutierrezt. A backstage-ben hatalmas volt a káoszt, Nicole automatikusan lépett a kifutóra a tervezővel. Már lépett volna vissza a kifutóról a backstage felé, amikor a férfi hirtelen visszafogta. Nicole először azt hitte, valami hatalmas hibát követett el, de hamarosan leesett neki, hogy itt bizony egészen másról van szó.

Erről:

Objektum doboz

A barátja, Chad Stapleton 8 hónapig tervezte a tökéletes lánykérést, mert olyan eseményhez szerette volna kötni, amit a lány nagyon szeret, és ezek az utazás és a modellkedés. A lány teljesen leblokkolt, még jó, hogy a tervező mellette volt, aki felrázta a kisebb sokkból. Az eseményen természetesen nemcsak idegenek voltak jelen, hanem a szülők is, a pár Texasban tervezi az esküvőt – valószínűleg szűkebb körben.

Objektum doboz

Objektum doboz

eljegyzés lánykérés

Megkérték a kezemet és beparáztam! – Egy lánykérés története

„Talán lehet valami a közismert babonában, miszerint aki a menyasszony csokrát elkapja egy esküvőn, az lesz a következő a sorban. Sosem gondoltam volna, hogy ez a kissé közhelyes, elcsépelt, ám kedves és népszerű szokás az én életemet is alakítja majd” – kezdi történetét Renáta, aki a VOUS vendégszerzői felhívására jelentkezett.

A történetet ide kattintva olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek