Egyéb kategória

Homokos vízpart, sellők és 86 álomszép ruha – Bemutatkozott a legújabb Daalarna kollekció

A Daalarna 2018. április 13-án, két egymást követő, teltházas divatbemutatón prezentálta a legújabb alkalmi és esküvői ruhakollekcióját a szakma, a rajongók és a leendő menyasszonyok előtt. A SUNSET kollekció látványvilága egy hangulatos nyári óceánpartot idézett, amelyet a lemenő Nap fénye világított meg. A kollekció üzenete egyszerre foglalta magába a vágyakozást, a különleges pillanatok megélését, az izgatottságot, és azt a körforgást, amelyben valami lezárul és egészen új veszi kezdetét.

vous - 2018.04.18.
Homokos vízpart, sellők és 86 álomszép ruha – Bemutatkozott a legújabb Daalarna kollekció

Az óceán mögött lemenő Napot és a homokos vízpartot idéző enteriőr kiszakította a nagyközönséget a rohanó hétköznapokból, és olyan izgalommal és várakozással teli perceket idézett meg, amelyeket csak kivételes alkalmakkor van lehetőségünk megélni.

A SUNSET kollekció alapgondolata, hogy igyekezzünk megélni azokat a pillanatokat az életünkben, amelyek olyan gyorsan elmúlnak, akár egy gyönyörű és emlékezetes naplemente. Ezt az érzést szerettem volna kicsit visszahozni a kollekcióban is. Szeretnénk, ha a menyasszonyok valóban megélnék életük nagy napját a maga teljességében.

– mondja Benes Anita.

A látványos fashion show-n a víz képe mögül szinte sellőként előlépő modellek mutatták be a 86 esküvői és alkalmi ruhából álló új kollekciót, amelyet a következő szezon menyasszonyainak álmodott meg Benes Anita.

Elsőként az óceán palettájához hasonlóan, a kék ezernyi színében játszó alkalmi ruhák jelentek meg, amelyek légies muszlin anyagai szinte hullámoztak a kifutón. Ezután az esküvői ruhák következtek, amik elsőként a tengerparti esküvők stílusát idéző selymek, zsorzsettek és csipkék variációiból rajzoltak ki egy könnyedebb, légiesebb viseletet. Végül megérkeztek a sokak által várt klasszikus, hangsúlyos darabok, amelyet zárásként a lemenő nap pasztellrózsaszín fényét idéző ruha koronázott meg.

Az idei bemutatóra egy másik nagy meglepetéssel is készült a Daalarna: itt debütált a márka saját esküvői magazinja, a Secret Stories több mint 150 oldalas nyomtatott különszáma. A fine art stílusú magazinban rengeteg inspirációt és Daalarna ruhás valódi esküvőt gyűjtöttek össze a menyasszonyok számára.

Már második alkalommal európai buyerek és a Daalarna nemzetközi partnerszalonjainak képviselői is tiszteletüket tették a show-n.

Benes Anita esküvői ruhái ma már a világ számos pontján megvásárolhatóak, többek között Sydney-ben, New Yorkban, Los Angelesben, Kölnben, Linzben, Londonban vagy például Hong Kongban is.

Íme, a SUNSET! 

Forrás:
Daalarna

Forrás:
Daalarna

Forrás:
Daalarna

Forrás:
Daalarna

Forrás:
Daalarna

Forrás:
Daalarna

Forrás:
Daalarna

Forrás:
Daalarna

Forrás:
Daalarna

Forrás:
Daalarna

Forrás:
Daalarna

Forrás:
Daalarna

Forrás:
Daalarna

A további képeket ITT nézhetitek meg.

Fotók: Benifotó, Jaksa Tímea

Ajánlott cikkek