Egyéb kategória

Új logóval jelentkezett a Zara? Senki nem érti, mi is csak egy kicsit!

Egy világszerte ismert márka logóváltását, óriási előkészület és tervezési folyamat előzi meg. Biztosan így voltak ezzel a Zaránal is, de sajnos a végeredményen ez nem látszik.– feltéve, ha tényleg logóváltás történt. 

vous - 2018.04.13.
Új logóval jelentkezett a Zara? Senki nem érti, mi is csak egy kicsit!

Észrevettétek? Új logóval jelentkezett a Zara. A márka Facebook-oldalára került fel az új, igazán szokatlan címer, ami túlzás nélkül meglepett mindenkit, és nagyjából mindenkit, aki látta. Mutatjuk!

Objektum doboz

A kommentelők nagy többsége nem érti a váltást, viccesen megjegyzik, hogy szerintük gyógyszertár lesz a népszerű üzletből, míg mások a marketing osztály munkáját kritizálják. Volt olyan is, aki felajánlotta a cégnek, hogy tervez egy új logót teljesen ingyen. Egy szó, mint száz mi sem értjük a váltást.

ZARA

Eddig rosszul ejtettük kedvenc boltunk nevét

Baj van. Az életetek a feje tetejére fog állni. Eddig mindannyian rosszul ejtettük az egyik legnépszerűbb ruhaüzlet nevét: ZARA.

Ésszerű magyarázatot egy kommentelő adott, miszerint ez nem az új Zara logó, hanem egy új kapszula kollekcióhoz készült alkalmazás emblémája. Hivatlos közelmény vagy egyéb információ hiányában ez tűnik a legkézenfekvőbb magyarázatnak. 

Már csak azért is, mert csekkoltuk, tényleg van egy ilyen alkalmazása a márkának

Forrás:
VOUS.hu

Watson, az ügy megoldva!

Ajánlott cikkek