Egyéb kategória

Új logóval jelentkezett a Zara? Senki nem érti, mi is csak egy kicsit!

Egy világszerte ismert márka logóváltását, óriási előkészület és tervezési folyamat előzi meg. Biztosan így voltak ezzel a Zaránal is, de sajnos a végeredményen ez nem látszik.– feltéve, ha tényleg logóváltás történt. 

vous - 2018.04.13.
Új logóval jelentkezett a Zara? Senki nem érti, mi is csak egy kicsit!

Észrevettétek? Új logóval jelentkezett a Zara. A márka Facebook-oldalára került fel az új, igazán szokatlan címer, ami túlzás nélkül meglepett mindenkit, és nagyjából mindenkit, aki látta. Mutatjuk!

Objektum doboz

A kommentelők nagy többsége nem érti a váltást, viccesen megjegyzik, hogy szerintük gyógyszertár lesz a népszerű üzletből, míg mások a marketing osztály munkáját kritizálják. Volt olyan is, aki felajánlotta a cégnek, hogy tervez egy új logót teljesen ingyen. Egy szó, mint száz mi sem értjük a váltást.

ZARA

Eddig rosszul ejtettük kedvenc boltunk nevét

Baj van. Az életetek a feje tetejére fog állni. Eddig mindannyian rosszul ejtettük az egyik legnépszerűbb ruhaüzlet nevét: ZARA.

Ésszerű magyarázatot egy kommentelő adott, miszerint ez nem az új Zara logó, hanem egy új kapszula kollekcióhoz készült alkalmazás emblémája. Hivatlos közelmény vagy egyéb információ hiányában ez tűnik a legkézenfekvőbb magyarázatnak. 

Már csak azért is, mert csekkoltuk, tényleg van egy ilyen alkalmazása a márkának

Forrás:
VOUS.hu

Watson, az ügy megoldva!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.