Egyéb kategória

Pont került a vita végére: ezért nevezte nyámnyilának Dwayne Johnson Vin Dieselt

Már talán senki sem emlékszik (vagy pont mindenki) Dwayne Johnson és Vin Diesel között kialakult bicepszméregetésre vitára. Az ügy most újra téma lett, ugyanis a Szikla egy interjúban mesélt el, mi is történt. (Szerinte.)

vous - 2018.04.05.
Pont került a vita végére: ezért nevezte nyámnyilának Dwayne Johnson Vin Dieselt

Minden 2016-ban kezdődött a Halálos iramban 8 forgatása alatt, amikor Dwayne Johnson egy Instaposztban nyámnyilának nevezte egy vagy több kollégáját. A posztot azóta eltávolította, de az internet nem felejt. Ezt írta akkor:  

Elképesztőek voltak a kolléganőim, imádom őket, de a kollégáimról ez nem mondható el. Néhányan odatették magukat, igazi férfiként, igazi profiként viselkedtek, néhányan azonban nem. Nyámnyilák voltak!

dwayne

6 + 1 nyomós érv, hogy tényleg Dwayne Johnson a legszexibb pasi 

Dwayne „The Rock” Johnson lett 2016-ban a legszexibb pasi. Nos, ezzel sokan nem értettetek egyet, éppen ezért most meggyőzzük a kételkedőket, a Szikla igenis megérdemli ezt a címet.

Egyesek elsőre Scott Eastwoodra vagy Jason Stathamre gondoltak, később azonban a bulvárlapok egyértelműen Vin Dieselt nevezték meg. Diesel akkor nem kommentálta a történteket. A Szikla most a Rolling Stones magazinnak adott egy hosszabb interjút, amelyben kitért erre az esetre is.

Úgy tűnik, valóban Vin Dieselt nevezte nyámnyilának:

Vinnek és nekem volt pár beszélgetésünk. Az alapvető különbség kettőnk között, hogy hogyan állunk a filmkészítéshez és az együttműködéshez. Időbe telt de hálás vagyok, hogy ezt tisztázni tudtuk, akár újból dolgozunk együtt, akár nem … A legjobbakat kívánom neki, és a különbségeink ellenére sincs bennem keserűség. 

Dwayne azt is elárulta, nem valószínű, hogy visszatért a film 9. részében, mert a Hobbs And Shaw spinoffja minden idejét elveszi, melyben kollégája Jason Statham lesz.

vin diesel

A tudomány is kimondta: a kopasz pasik a legvonzóbbak és legintelligensebbek

A pasitok aggódik, hogy egy idő után elkezd kopaszodni? Esetleg már kopaszodik, netán önszántából kopasz? Ha ezek közül valamelyik igaz a partneretekre, akkor van egy jó hírünk mindkettőtök számára! 

Ajánlott cikkek