Egyéb kategória

Érdekel, mennyi műanyag van a tengerekben? Egy búvár megmutatja!

Elképesztő és kétségbeejtő videót tett közzé Rich Horner búvár, aki lefilmezte, hogyan néz ki az óceán nem messze a népszerű turistaparadicsom, Bali partjaitól. Ha nem a saját szemünkkel látnánk, el sem hinnénk – egészen biztos, hogy soha többé nem kérünk műanyag szívószálat az italunkba!

vous - 2018.03.23.
Érdekel, mennyi műanyag van a tengerekben? Egy búvár megmutatja!

Rich Horner a népszerű turistaparadicsom, Bali partjaitól nem messze búvárkodott, amikor olyan látványra lett figyelmes, amilyennel – szerencsére – nem gyakran találkozik az ember. Az óceán olyan szinten tele volt szeméttel, hogy alig lehetett látni tőle. Szerencsénkre Horner le is videózta az elképesztő látványt, így mi is elszörnyülködhetünk, milyen állapotok vannak Bali partjaitól nem is olyan messze.

A videót a Fyouture oldalán nézhetitek meg ITT.

Forrás:
Fyouture
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!