Egyéb kategória

Egyetlen trükk, amivel ezerszer finomabbá tehetitek a rántottát – Hallottatok már róla?

Talán nincs olyan ember a földön, aki ne szeretné a rántottát – hússal, hús nélkül, hagymával, sajttal, zöldségekkel, bárhogyan, de biztosan van olyanféle, amit mindenki megeszik. Egy idő után azonban ez is unalmassá tud válni – de ezzel az egy trükkel annyira finommá varázsolhatjuk, hogy akár minden reggel szívesen ennénk. A kulcsszó: turmixgép!

vous - 2018.03.17.
Egyetlen trükk, amivel ezerszer finomabbá tehetitek a rántottát – Hallottatok már róla?

A rántottát nem bonyolult elkészíteni: felverjük a tojást, hozzátesszük, amit hozzá szeretnénk, sózzuk-borsozzuk, majd mehet a serpenyőbe. Gyors, laktató, és egyébként nagyon egészséges étel, tele van fehérjével és jó zsírokkal. A rántotta az egyik legjobb tápanyagforrás, amit reggel az éppen csak ébredező szervezetünknek adhatunk. Könnyű, mégis eltelít, és remekül indul a segítségével a nap – pláne, ha telerakjuk zöldségekkel, hiszen ekkor még a napi ajánlott zöldségbevitel egy részét is fedezhetjük.

De most nem elsősorban az egészségről, hanem az ízvilágról lesz szó: egyetlen apró, könnyű tippel sokkal finomabbá varázsolhatjuk ezt a csodareggelit. A kulcsszó pedig a turmixgép!

A cikknek itt még nincs vége, a folytatást ITT olvashatjátok. 

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.