Egyéb kategória

Így legyetek csinosak a munkahelyen! Szuper ötletek az irodai öltözködéshez

A legtöbb munkahelyen létezik dress code, vagyis a munkáltatónak bizonyos elvárásai vannak az ott dolgozók öltözködését illetően. Ahol egyenruhában kell dolgozni, ott nincs nagy tévesztési lehetőség, de a legtöbb helyen az úgynevezett irodai stílus az elvárás – ezen belül azonban ránk van bízva, mit veszünk fel. Mutatunk néhány ötletet, hogy a munkahelyünkön is csinosak legyünk, avagy íme pár szuper ötlet az irodai öltözködéshez.

vous - 2018.03.15.
Így legyetek csinosak a munkahelyen! Szuper ötletek az irodai öltözködéshez

Leginkább az irodában dolgozók tapasztalják meg, hogy nem mindegy, miben mennek dolgozni. Általában minden munkahelyen megvan az elvárt „dress code”, vagyis kimondva-kimondatlanul jelzik az ott dolgozók felé, hogy miben menjenek be dolgozni. Vagy nem jelzik, de valahogy megérzik a kollégák, mit illik.

Azt gondolhatnánk, hogy az ilyen irodai vagy hivatali stílus megáll a kiskosztümnél vagy egy fekete nadrág és fehér ing kombinációnál, de nem így van. Meglepő lehet, mennyi lehetőségünk van akkor is, ha egyébként valamennyire mégis szabályozzák a megjelenésünket.

Szoknyában az irodában

Az világos, hogy a miniszoknya nem megengedett a munkahelyen. De akkor milyen hosszú legyen a szoknyánk? Persze mindenkinek más szoknyahossz áll jól, és más fazon, de egy nő valahogy érzi, hogy mi az, ami már „irodaképes”, és mi az, ami még túl rövid ahhoz, hogy felvegyük a munkahelyünkre. A térd fölött, illetve térd alatt érő hossz között szoktunk leginkább válogatni, és ott vannak persze a hosszú, szinte földig érő fazonok – vagyis van bőven miből válogatni.

Fazon szempontjából talán a ceruzafazon a legcsinosabb, de a klasszikus kosztümszoknyák is népszerűek. És egy egyszerű, egyszínű szoknyát is külölegessé lehet tenni egy elegáns inggel, blúzzal, vagy olyan felsővel, ami fedi a vállunkat, nem átlátszó, de nem is áttetsző. És ha az etikettet vesszük, a melltartó minden esetben kötelező.

A cikk itt még nem ért véget! A folytatást ide kattintva olvashatjátok a Ridikül oldalán. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.