Egyéb kategória

Vilmos herceg elárulta, mi Sarolta hercegnő kedvenc hobbija

Mennyire édes: Vilmos herceg elárulta, mi Sarolta hercegnő kedvenc hobbija. Nem meglepő, de imádnivaló a válasz.

vous - 2018.03.14.
Vilmos herceg elárulta, mi Sarolta hercegnő kedvenc hobbija

Mint megírtuk nektek, a brit királyi család tagjai március 12-én a Westminsteri apátságban jelentek meg a Commonwealth Day alkalmából, ahol Katalin hercegné és Meghan Markle cipőtesók lettek. 

 Az eseményen történt még egy érdekesség: Vilmos herceg elárulta, mi a kedvenc hobbija két és fél éves Sarolta hercegnőnek.

gyorgy-herceg-fagyi-kutya1

Nagyon édes: ennyire megszeppenve lépte át az iskola kapuját György herceg

Hihetetlen, de György herceg már iskolás. Első napját kezdte a londoni Thomas's Battersea iskolában, amiről egy videó is készült.

Nos, a válasz kevésbé meglepő, ám annál aranyosabb. Mikor Vilmos a máltai miniszterelnökkel, annak gyeremeikről beszélgetett, elárulta, hogy Sarolta hercegnő imád táncolni, ez a kedvenc hobbija.

Objektum doboz

Sajnos az nem derült ki, hogy ezt esetleg egy táncintézetben vagy csak otthon végzi, de ha a brit királyi család hagyományait vesszük alapul, valószínű, balettozik. Bár szerintünk eszméletlen cuki lenne, ha hip-hopra járna. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!