Egyéb kategória

Ejha! Ezzel a pezsgővel koccintanak majd a sztárok a 90. Oscar-gálán

Hamarosan itt a 90. Oscar-gála: magyar időszerint hétfőre virradóan rendezik meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményét. A díjak átadása, és a gyönyörű ruhák mellett természetesen az ünneplés is nagy hangsúlyt kapt. Görgessetek lejjebb és csekkoljátok, mivel koccintanak az Oscar-gálán!

vous - 2018.03.02.
Ejha! Ezzel a pezsgővel koccintanak majd a sztárok a 90. Oscar-gálán

Március 4-én, vasárnap éjjel mind a Dolby Színházban, mind a díjátadót követő illusztris gálavacsorán Piperrel koccinthatnak majd a sztárok. 2017-ben Deák Kristóf ünnepelhette Los Angelesben a Mindenki című. rövidfilmjének sikerét, idén a legjobb idegen nyelvű filmek között a Testről és Lélekről című. filmnek drukkolhatunk hétfő hajnalban!

koktél horoszkóp

Csillagjegyetek elárulja, milyen koktél illik hozzátok!

Fantasztikus dologra bukkantunk! Imádjuk a horoszkópot, na meg a finom csajos koktélokat is. Ez a kettő most párosul. Illetve csillagjegyeink párosulnak a koktélokhoz.

Az Oscar-gála pezsgőjét idén is a Piper-Heidsieck biztosítja, a champagne-ház limitált kiadású magnum palackjait a filmvilág aranykorának építészete ihlette. A Piper története hosszú évtizedek óta összefonódik a filmszínház világával; a ragyogó, piros-arany címkés pezsgő először 1990-92 között tűnt fel az Oscar exkluzív champagne-aként. Az együttműködés 2016-tól indult újra, így az elmúlt két év után az idei, 90. Oscaron is ők biztosítják a pezsgőt az ünnepléshez. 

Forrás:
Piper-Heidsieck

Piper-Heidsieck pezsgő mellé ajánlott fogyasztani: sushi, popcorn, dim sum, zöld tabulé brokkolival, sült vajtök fetával, fish&chips, gránátalma és kandírozott citrom

Érdekesség, hogy ez a pezsgő már számos filmben is feltűnt. A közelmúltban Jackie, az Adèle élete vagy a Café Society jeleneteiben láthattuk,valamint hamarosan a Budapesten forgatott Vörös Veréb című filmben is a Piper palackja tűnik majd fel.

De Marilyn Monroe is ezt választotta kedvenc champagne-aként.

Ajánlott cikkek