Egyéb kategória

Kaia Gerber irigylésre méltó lábakkal pózol Coco Chanel otthonában

A tizenhat éves Kaia Gerber élete első Chanel kampányán van túl. A Chanel kifutója után Cindy Crawford lánya megszilárdította helyét, mint a márka kedvence és a Karl Lagerfeld múzsája is. Jelenleg a Chanel 2018-as, tavaszi kézitáska-kampányának sztárja.

vous - 2018.02.28.
Kaia Gerber irigylésre méltó lábakkal pózol Coco Chanel otthonában

Odavagyunk, és nem térünk magunkhoz Kaia Gerber szépségétől. Cindy Crawford lánya éppen csak betette a lábát a divatiparba, de már az egyik legtehetségesebb modellként tartják számon. Szépsége olyan neveket inpsirál, mint Karl Lagerfeld.

kaia-gerber-new-york-divathet4

Első divathét pipa – így festett Kaia Gerber New York kifutóin 

Cindy Crawford lányáért nemcsak az internet jelentős része, de mi, a VOUS szerkesztősége is rajongunk. Gyönyörű, különleges, és szinte minden porcikája irigylésre méltó – szerintünk. Ezek után nem csoda, hogy alig vártuk, hogy a feltörekvő szépség életében először kifutóra lépjen, nem is akárhol, New Yorkban. A hétnapos esemény lezajlott, mi pedig csak kapkodtuk a fejünket Kaia láttán. 

Kaia a Chanel 2018-as, tavaszi kézitáska-kampányának arca lett, a fotókat pedig egyenes Coco Chanel saját bútorai előtt, annak egykori párizsi, privát lakásban készítettték.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Gyönyörű!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.