Egyéb kategória

Egy helyesírási teszt, amin a magyarok nagy része elbukik – és te?

Feburár 21-én nem véletlenül esett a választásunk az Anyanyelv nevet viselő naptémára: ezen a napon tartják ugyanis az anyanyelv nemzetközi napját. Több se kellett, arra gondoltunk, meglepünk titeket egy szuper helyesírási teszttel – itt az ideje, hogy lecsekkoljátok, mennyire vagytok otthon a magyar nyelvtanban. Felkészültetek? 

vous - 2018.02.21.
Egy helyesírási teszt, amin a magyarok nagy része elbukik – és te?
Objektum doboz

ha-reg-szegyelltetek-el-magatokat-ez-a-teszt-nektek-keszult-vous-lanyok1

Ha rég szégyelltétek el magatokat, ez a teszt nektek készült – Helyesírás teszt I.

Ötös lett a magyarérettségitek? Elsőként veszitek észre az elgépeléseket, hibákat a cikkeinkben? Akkor egy korábbi kvízünk bizony nektek szól! Szerintünk simán elhasalhattok a helyesírás-tesztünkön. Szerintetek?

A tesztért kattintsatok IDE!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: