Egyéb kategória

Így lesz a gyönyörű határidőnaplótokból mindent tudó kisokos

Ha olyan munkánk van, amely gyakori találkozókkal, megbeszélésekkel jár, egy határidőnapló nagy segítségünkre lehet. Akár papíralapú, akár telefonos alkalmazás formájában használjuk, a maximális hatékonyság érdekében érdemes szem előtt tartanunk néhány dolgot a vezetésénél.

vous - 2018.02.19.
Így lesz a gyönyörű határidőnaplótokból mindent tudó kisokos

Az egyik legjobb módja annak, hogy a különböző eseményeket, találkozókat átlátható rendszerben vezessük, és az időbeosztásunkat hatékonnyá tegyük, ha ezeket a megbeszélt időpontokat 3 kategóriába osztjuk.

kincsesfüzet

Viszlát, káosz, helló, hatékonyság! Ismerjétek meg a Bullet Journalt!

Ha a fejed tetejére állsz, akkor sem tudod magad utolérni? Mindent elfelejtesz? Nem tudod rendszerezni az életed? Nem is olyan régen még a scrapbook nevét tanulgattuk, nemrég viszont új őrület ütötte fel a fejét. Az Instagramon, de még inkább a Pinteresten folyamatosan beleszaladok határidőnaplók oldalaira kerülő műalkotásokba. Alattuk minden esetben ott figyel a #bulletjournal hashtag. A BuJózás – ahogy itthon is egyre többen emlegetik – azonban sokkal több, mint kreatív művészkedés egy határidőnaplóban. 

Általános időpontok

Ezek azok az időpontok, amelyeket általában mindenki feljegyez valahova, még ha külön határidőnaplót nem is vezet. Ilyen például az orvosi vizsgálat vagy az üzleti ebéd. Ezek általában mozgathatóak, áttehetőek más dátumra, ha a felek időben megegyeznek róla – persze azért érdemes törekedni rá, hogy megtartsuk őket.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!