Egyéb kategória

Így lesz a gyönyörű határidőnaplótokból mindent tudó kisokos

Ha olyan munkánk van, amely gyakori találkozókkal, megbeszélésekkel jár, egy határidőnapló nagy segítségünkre lehet. Akár papíralapú, akár telefonos alkalmazás formájában használjuk, a maximális hatékonyság érdekében érdemes szem előtt tartanunk néhány dolgot a vezetésénél.

vous - 2018.02.19.
Így lesz a gyönyörű határidőnaplótokból mindent tudó kisokos

Az egyik legjobb módja annak, hogy a különböző eseményeket, találkozókat átlátható rendszerben vezessük, és az időbeosztásunkat hatékonnyá tegyük, ha ezeket a megbeszélt időpontokat 3 kategóriába osztjuk.

kincsesfüzet

Viszlát, káosz, helló, hatékonyság! Ismerjétek meg a Bullet Journalt!

Ha a fejed tetejére állsz, akkor sem tudod magad utolérni? Mindent elfelejtesz? Nem tudod rendszerezni az életed? Nem is olyan régen még a scrapbook nevét tanulgattuk, nemrég viszont új őrület ütötte fel a fejét. Az Instagramon, de még inkább a Pinteresten folyamatosan beleszaladok határidőnaplók oldalaira kerülő műalkotásokba. Alattuk minden esetben ott figyel a #bulletjournal hashtag. A BuJózás – ahogy itthon is egyre többen emlegetik – azonban sokkal több, mint kreatív művészkedés egy határidőnaplóban. 

Általános időpontok

Ezek azok az időpontok, amelyeket általában mindenki feljegyez valahova, még ha külön határidőnaplót nem is vezet. Ilyen például az orvosi vizsgálat vagy az üzleti ebéd. Ezek általában mozgathatóak, áttehetőek más dátumra, ha a felek időben megegyeznek róla – persze azért érdemes törekedni rá, hogy megtartsuk őket.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.