Egyéb kategória

Itt a titok: ettől olyan szépek, üdék és fiatalosak az ázsiai nők

Az ázsiai nők messze földön híresek arról, hogy a korukat meghazudtolva tűnnek fiatalnak és egészségesnek, ráadásul a fogyókúra sem igen szerepel a mindennapi problémájuk között, olyan vékonyak, csinosak. Kirby Koo újságírónak is hasonló a véleménye, bár ő a születésénél fogva szerencsés helyzetben van, merthogy kínai felmenőkkel büszkélkedhet. Tapasztalatai alapján összegyűjtötte azokat a természetes fiatalító módszereket, amik segíthetnek az ázsiai nőknek abban, hogy sokáig fiatalok és gyönyörűek maradjanak.

vous - 2018.04.22.
Itt a titok: ettől olyan szépek, üdék és fiatalosak az ázsiai nők

Zöld tea

Az ázsiai nők rengeteg zöld teát fogyasztanak. Az ital jótékony hatásairól már mi is írtunk: tele van antixoidánsokkal és gyorsítja az anyagcserét – hogy csak ezt a kettőt említsük a többi közül.

ázsiai nők

Szűzies ajkak és óriási szemek – Ideje ellesni az ázsiai lányok sminktrükkjeit!

A Távol-Kelet misztikuma, titokzatossága, spiritualitása mindig is vonzó volt az emberiség számára. A földhözragadt, anyagias, nyugati társadalmaknak enyhülést hoznak a keleti kultúra testi-lelki szépségpraktikái. Nézzük, mik is ezek pontosan!

Szója

Jellemzően növényi alapú fehérjéket fogyasztanak, az étrendjük egyik alapvető élelmiszere a szója, ami egészséges alternatíva lehet a vacsora elkészítése esetén.

A cikk folytatását keressétek a Ridikül oldalán!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.