Egyéb kategória

Itt a titok: ettől olyan szépek, üdék és fiatalosak az ázsiai nők

Az ázsiai nők messze földön híresek arról, hogy a korukat meghazudtolva tűnnek fiatalnak és egészségesnek, ráadásul a fogyókúra sem igen szerepel a mindennapi problémájuk között, olyan vékonyak, csinosak. Kirby Koo újságírónak is hasonló a véleménye, bár ő a születésénél fogva szerencsés helyzetben van, merthogy kínai felmenőkkel büszkélkedhet. Tapasztalatai alapján összegyűjtötte azokat a természetes fiatalító módszereket, amik segíthetnek az ázsiai nőknek abban, hogy sokáig fiatalok és gyönyörűek maradjanak.

vous - 2018.04.22.
Itt a titok: ettől olyan szépek, üdék és fiatalosak az ázsiai nők

Zöld tea

Az ázsiai nők rengeteg zöld teát fogyasztanak. Az ital jótékony hatásairól már mi is írtunk: tele van antixoidánsokkal és gyorsítja az anyagcserét – hogy csak ezt a kettőt említsük a többi közül.

ázsiai nők

Szűzies ajkak és óriási szemek – Ideje ellesni az ázsiai lányok sminktrükkjeit!

A Távol-Kelet misztikuma, titokzatossága, spiritualitása mindig is vonzó volt az emberiség számára. A földhözragadt, anyagias, nyugati társadalmaknak enyhülést hoznak a keleti kultúra testi-lelki szépségpraktikái. Nézzük, mik is ezek pontosan!

Szója

Jellemzően növényi alapú fehérjéket fogyasztanak, az étrendjük egyik alapvető élelmiszere a szója, ami egészséges alternatíva lehet a vacsora elkészítése esetén.

A cikk folytatását keressétek a Ridikül oldalán!

Ajánlott cikkek