Egyéb kategória

Itt a titok: ettől olyan szépek, üdék és fiatalosak az ázsiai nők

Az ázsiai nők messze földön híresek arról, hogy a korukat meghazudtolva tűnnek fiatalnak és egészségesnek, ráadásul a fogyókúra sem igen szerepel a mindennapi problémájuk között, olyan vékonyak, csinosak. Kirby Koo újságírónak is hasonló a véleménye, bár ő a születésénél fogva szerencsés helyzetben van, merthogy kínai felmenőkkel büszkélkedhet. Tapasztalatai alapján összegyűjtötte azokat a természetes fiatalító módszereket, amik segíthetnek az ázsiai nőknek abban, hogy sokáig fiatalok és gyönyörűek maradjanak.

vous - 2018.04.22.
Itt a titok: ettől olyan szépek, üdék és fiatalosak az ázsiai nők

Zöld tea

Az ázsiai nők rengeteg zöld teát fogyasztanak. Az ital jótékony hatásairól már mi is írtunk: tele van antixoidánsokkal és gyorsítja az anyagcserét – hogy csak ezt a kettőt említsük a többi közül.

ázsiai nők

Szűzies ajkak és óriási szemek – Ideje ellesni az ázsiai lányok sminktrükkjeit!

A Távol-Kelet misztikuma, titokzatossága, spiritualitása mindig is vonzó volt az emberiség számára. A földhözragadt, anyagias, nyugati társadalmaknak enyhülést hoznak a keleti kultúra testi-lelki szépségpraktikái. Nézzük, mik is ezek pontosan!

Szója

Jellemzően növényi alapú fehérjéket fogyasztanak, az étrendjük egyik alapvető élelmiszere a szója, ami egészséges alternatíva lehet a vacsora elkészítése esetén.

A cikk folytatását keressétek a Ridikül oldalán!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.