Intim

Legyetek „rosszabbak” az ágyban, de inkább élvezzétek a szexet!

Vannak, akik még szex közben is szerepet játszanak, közben azon kattognak, vajon jól áll-e a hajuk, látszik-e a narancsbőrük, mennyire úgy csinálnak mindent, ahogy „kell”. Pedig minél jobbak szeretnének lenni, annál rosszabb lesz a szex.
vous - 2023.09.06.
Legyetek „rosszabbak” az ágyban, de inkább élvezzétek a szexet!

Erőltetett az egész. Vagy pont olyan, mint egy deszka. Túl lassú. Vagy egyszerűen nincs összhang. Ezernyi dolog van, ami miatt a szex nem működik. Lehet, hogy kevesebb kifelé figyeléssel és kevésbé erőltetett munkával jobban működik a dolog?

A férfiak rágörcsölnek arra, hogy MINDENÁRON és MINDEN ALKALOMMAL orgazmusa legyen életük párjának. A nők félnek, hogy a férfiak önértékelésébe gázolnak, amiért ilyen nyomás mellett képtelenek elélvezni. A végeredmény: sok megjátszott orgazmus, dagadó férfiegó, elégedetlen szexuális élet a nő részéről, ami valahol biztosan visszaüt a párkapcsolatban. A férfi meg nem érti, mi lehet a baj, amikor ő tényleg mindent megtett. És ez csak egy a sok-sok ezer lehetőség közül, amit felvázolhatunk a lepedőre, ha a pár szexuális életéről van szó.

Forrás: iStock

Túl sokan játszanak szerepeket az ágyban. Ott vannak, akik kétmásodpercenként pózt váltanak. Azok, akik olyan hangosak, hogy az egész lépcsőház tőlük zeng. Azok is, akik pont úgy akarják, mint a pornóban, mert szerintük az a természetes. Aztán azok, akik alig kapnak levegőt, úgy próbálják behúzni a hasukat. És azok is, akik nyelnek, bár egy pillanatig sem szeretik a sperma ízét.

Lehet, hogy az utóbbi évtizedekben súlyos tabukat döntöttünk meg, a fiatal nők nagy része még mindig a partnere kedvére szeretne tenni inkább. Fontosabb, hogy „jók legyenek az ágyban”, és kevésbé fontos, hogy „jól érezzék magukat szex közben”. Nem véletlen: a szex évszázadok óta a férfiaknak kedvező játéktér volt, amin az emancipáció rövid története nem tud változtatni egyik pillanatról a másikra.

Az élet rövid, és a szex pedig az egyik legjobb dolog benne, amit élvezhetünk. Ne hagyd, hogy az elvárások és a társadalmi nyomás elvegye tőled ezt az örömöt! Legyetek nyugodtan „rosszabbak az ágyban”, ne feszüljetek túlságosan, élvezzétek a szexet olyannak, amilyen. A szex nem egy verseny, nincs helye a túlzott teljesítménykényszernek. Legyetek odafigyelő és elfogadó partnerek, és élvezzétek a pillanatokat. A szex a boldogság és az öröm forrása kell hogy legyen, nem pedig a stressz és a szorongás okozója.

A feladat: lelassulni, elengedni magatokat, nem az akrobatamutatványokra gondolni. Ha kell, szinte a felét csinálni annak, amit eddig. Ami marad? Esély az intimitásra. Esély egy jobb szexre.

Ajánlott cikkek