Egyéb kategória

Na, ki érzi magát „öregnek”? Hihetetlen, de ezek a dalok már 20 évesek

Mostanában nagyon divatosak lettek a különböző '90-es évek tematikájú partik. Van már külön Britney, Backstreet Boys, de Spice Girls buli is. A meglepő nem az, hogy ilyen létezik, hanem az, hogy a slágerek, amikre ezeken a bulikon pörgünk már 20 évesek. 

vous - 2018.01.17.
Na, ki érzi magát „öregnek”? Hihetetlen, de ezek a dalok már 20 évesek

Ez egészen ponosan azt jelenti, hogy azok, akik akkor születtek, amikor a Baby One More Time vagy éppen az Everybody című szám sláger volt, már ők is velük buliznak ezekre a dalokra.  De elég csak abba belegondolni, hogy a 2000-ben születtek idén már 18 évesek lesznek. Most jöhetne ide egy „de rohan az idő” bekezedés, de nem jön mert, ezt tudjátok anélkül is, hogy mi leírnánk.

vissza-a-2000-es-evek-elejere-kepben-vagytok-a-dance-korszak-slagereivel-teszteljetek2

Vissza a 2000-es évek elejére! Képben vagytok a dance-korszak slágereivel? Teszteljétek!

Kihagyhatatlan lenne, hogy 666 napunkra ne készüljek valamivel. Számomra ez nem egy sátáni szám, számomra a 666 egyet jelent a késői '90-es, korai 2000-es évek diszkó-, dance- és trance-zenéivel, amire tinédzserkorom hajnalán buliztam, vagy bulizni szerettem volna. Remélem, sokan emlékeztek még a 666 formációra, akiknek többek között a Supadupaflyés a Paradox című számot köszönhetjük. Pattanjatok fel a nosztalgiagőzösre, és teszteljétek a tudásotokat!

Visszatérve a dalokra: a BAMBOO Entertainment megosztott egy videót, amiben felcsendülnek azok a dalok, amelyek 2018-ban már 20 évesek lesznek, 20 éve dúdoljuk már őket.

Objektum doboz

De legalább van annyira sokkoló, hogy melyek azok a dalok, amik idén 10 évesek lesznek… Single Ladies, Poker Face, I Kissed a Girl, Womanizer…  csak, hogy pár zenét említsek! 

Objektum doboz

Nyugi, forever young!

Címkék: #20 éves #dalok #zene
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.