Egyéb kategória

Vissza a 2000-es évek elejére! Képben vagytok a dance-korszak slágereivel? Teszteljétek!

Kihagyhatatlan lenne, hogy 666 napunkra ne készüljek valamivel. Számomra ez nem egy sátáni szám, számomra a 666 egyet jelent a késői '90-es, korai 2000-es évek diszkó-, dance- és trance-zenéivel, amire tinédzserkorom hajnalán buliztam, vagy bulizni szerettem volna. Remélem, sokan emlékeztek még a 666 formációra, akiknek többek között a Supadupafly és a Paradox című számot köszönhetjük. Ha rájuk nem is, de a Groove Coverage, a Brooklyn Bounce, a Spy The Ghost név biztosan dereng. Pattanjatok fel a nosztalgiagőzösre, és teszteljétek a tudásotokat!

vous - 2017.11.08.
Vissza a 2000-es évek elejére! Képben vagytok a dance-korszak slágereivel? Teszteljétek!
Zenelejátszó-kisokos: annál, hogy mit hallgattok, sokkal fontosabb, hogy min hallgatjátok Mojzes Nóra

„Újra dobban a szív, az érzés áthatol…” – Ti is diszkósok voltatok? Ezekre a számokra tutira buliztatok pár éve

Deszkások, rockerek, gótok, emósok és diszkósok – nem mernék rá megesküdni, hogy csupán ennyi stílus létezett a középiskola idején. Ezúttal a diszkósoknak kedvezünk, hoztunk öt dalt, amire biztos minden diszkós lány bulizott pár évvel ezelőtt. 

Mennyire vagytok képben a késői '90-es, korai 2000-es évek diszkóslágereivel és előadóival? Teszteljétek! 

Objektum doboz

Felkiáltójel

Tovább tesztelnétek magatokat? Ezeket a cikkeinket ne hagyjátok ki!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.