A lila káposzta kissé lenézett és mellőzött alapanyag, nem túl gyakran kerül a tányérunkra, pedig az egyik legegészségesebb zöldség, és a nők számára különösen fontos lenne gyakoribb fogyasztása. Mondjuk, miért, és mutatunk is hozzá egy könnyű és finom receptet!
Minden zöldségesnél szembejön a lila káposzta, mégis ritkán esik rá a választásunk, pedig egész télen, sőt tavasszal is friss vitaminforrás, kimondottan pénztárcabarát, nem mellesleg kalóriaszegény (31 kcal/100 g), és jóval könnyebben emészthető, mint a sima fejes káposzta.
Kipróbáltam a lehetetlent: 5 napig CSAK nyers ételt ettem
A vegánokról szóló cikkem készítése közben gyakran elgondolkoztam azon, lehet, hogy nekem is le kellene mondanom a húsról? Nemcsak az állatok és a környezet, hanem a saját egészségem miatt is. Ötnapos kihívásnak ez túl könnyű feladat lenne számomra. Amúgy sem vagyok az a húst hússal típus. Így döntöttem a nyersétel vagy nyers vegán étrend mellett. S hogy miért öt nap? Ez a mai nap témája a VOUS-n!
A cikk folytatása ITT következik.
És hogy miért érdemes még fogyasztani?
A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!