Egyéb kategória

Öt ok, amiért már nagyon unjuk az Instagramot

Öt dolog, amiért utáljuk az Instát – írtam a címben, de tudom, helyesebb lenne csak a saját nevemben beszélni: szóval itt van öt dolog, ami miatt ÉN ki nem állhatom az Instát 2017-ben!

vous - 2017.12.16.
Öt ok, amiért már nagyon unjuk az Instagramot

Tudom-tudom, minek használom egyáltalán, ha nem bírom? Erre kábé azt a választ tudnám adni, mint a drogos, akitől megkérdezik, hogy miért nem áll le a cuccal, ha az végül úgyis megöli: mert egyszerűen nem lehet. Nincs olyan nap, hogy ne kérdezné meg tőlem valaki, hogy

te amúgy láttad az X. Y. Insta-sztoriját? Milyen szánalmas, hehe!

Szóval így tök nehéz leállni vele. Meg alapból, az ember a csávójával sem szakít rögtön az első (vagy az első öt) hibánál, amit észrevesz benne, hanem először szóváteszi. Úgyhogy remélem, kedves Instagram-fejlesztők, hogy lelkes VOUS-olvasók vagytok, mert most komoly beolvasás következik!

Az elmúlt öt évben nem történt rajta rendes frissítés. Mondjuk alapból nehéz helyzetben van egy olyan app, aminek az egyetlen funkciója a képmegosztás, de ne már, hogy az egyetlen jelentős változás az volt az egészben, hogy megváltoztatták az ikonokat! Oké, tudjuk, pár napja már lehet hashtageket is követni, de őszintén, ki fogja ezt mégis használni? Kösz a semmit, Insta!

Tele van reklámmal. Azért megyek fel minden reggel Instára, hogy megnézzem, mi történt a barátaimmal, és nem azért, hogy mindenféle jöttment fogfehérítős reklámjaival találkozzam. Ha érdekelne a fogfehérítés, már nyilván bekövettem volna a Kasza Tibit vagy a Hajdú Pétert.

Telespamelik a sztárok. Akinek hirtelen pár ezernél több követője lesz (azaz kábé minden híres embernek), az rögtön feljogosítva érzi magát, hogy halálra spamelje a falamat. Én tökre bírom Lady Gagát, de az már azért tényleg kicsit sok, hogy ötvenszer feltölti magáról ugyanazt az elfjelmezben készült képet! Hahó, Gaga, elsőre is felfogtam, hogy jól nézel ki!!!

Insta-sztorik. A Snapchatről lelopott újítás kábé be is ütötte az utolsó szöget a Snapchat koporsójába, mivel azóta mindenki átpártolt a kevésbé agresszív, mégis halál idegesítő Insta-sztorikhoz.

Én őszintén megmondom, egyáltalán nem érdekel, hogy telt az általános iskolai osztálytársam napja, meg az sem, hogy az X. Y., aki épp kiment nyaralni valahova, hány fokban száll le a repülőről.

Az pedig végképp a jéghegy csúcsa, hogy a sztorit feltöltő még azt is látja, ki nézte meg a képeit – a magánszféra védelme már semmit nem jelent?! Ezt mondjuk most úgy mondom, hogy heti rendszerességel osztok meg Insta-sztorit.

+1 Már nem tud újat mutatni. Ez nyilván nem az app hibája, de úgy érzem, már láttam az összes kávéspoharat, kutyás képet és csücsörítős szelfit a világon. Akkor mégis minek használjam tovább ezt az egészet?

instagram

Egyébként van ám egy csomó hasznos funkciója is, amiről tuti nem tudtok

Ezeket ITT tudjátok megnézni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.