Egyéb kategória

Bocsi, Mariah! Ez a legboldogabb karácsonyi dal mind közül

Ha karácsonyi dal, akkor a legtöbbünknek egy Michael Bublé-dal vagy Mariah Carey All I Want For Christmas Is You című legendás dala jut eszünkbe. Nos, most kiderült, hogy melyik a legboldogabb karácsonyi dal mind közül. 

vous - 2017.12.07.
Bocsi, Mariah! Ez a legboldogabb karácsonyi dal mind közül

Joe Bennett zenetudós összesítette a 200 legkedveltebb dalt, ebből 78 karácsonyi zene (amiből 10, nem meglepő módon, Michael Bublé-dal). Ez után alaposan megvizsgálta a karácsonyi dallamokat. 

mariah

IMÁDJUK! Új köntösben az All I Want For Christmas Is You

A Carpool Karaoke sem feledkezik meg az ünnepi időszakról, így nem meglepő, hogy az aktuális rész milyen hangulatosra sikeredett.

A szövegeket elemezve arra jutott, hogy a karácsony szellemét méltató dalok örömöt keltenek az emberekben, és ha ezekhez a szövegekhez pedig Michael Bublé hagját halljuk, az maga a mámor. 

Ez után Harriet Green és Steve Anderson zeneszerzők Bennett eredményeit alapul véve létrehoztak egy igazán vidám dalocskát, Love's Not Just For Christmas (Szerelem nem csak karácsonyra) címmel. A dalt nem Michael Bubléval, hanem egy londoni kórussal vették fel, és igyekeztek, hogy minél többször elhangozzon benne a karácsony szó.

Objektum doboz

Bocsi, Mariah!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek