Egyéb kategória

Ugye ti is beleszerettetek Meghan Markle kabátjába? Szerezzétek be itthon!

Bár most minden Harry herceg és Meghan Markle eljegyzése körül forog, mi azért szánnánk időt Meghan bejelentéskor viselt kabátjára is. Egyszerűen beleszerettünk a fehér szövetkabátba. Megmutatjuk, hol tudtok beszerezni hasonlót!

vous - 2017.11.28.
Ugye ti is beleszerettetek Meghan Markle kabátjába? Szerezzétek be itthon!

Meghan Markle fehér szövetkabátja egy kanadai márka, a Line kollekciójának darabja. Nem először választja már ezt a márkát a színésznő, 2017 nyarán a tortontói Invictus Games egyik meccsén is a márka ruháit viselte. 

Objektum doboz

Beleszerettünk mind a fazonba, mind a színbe, annak ellenére, hogy mindennapi viseletre a fehér színű kabát nem a legpraktikusabb, de szerintünk minden nő gardróbjában helye van.

Higgyétek el, lesz olyan alkalom, nap, amikor semmi másra nem vágytok, csak egy fehér álomszép szövetkabátra.

Kutakodtunk egy kicsit, és bizony a „Meghan kabát” itthon is fellelhető. Mutatunk szinte tökéletesen megegyező darabot, de olyat is találtok, ami színben és fazonban egy kicsit eltér, így stílusotoknak megfelelőt is tudtok választani!

meghankabát

Forrás:
1. Orsay, 2. MOHITO, 3. Zara, 4. POM – piece of me, 5. Asos 
meghan harry

Harry herceg és Meghan Markle eljegyzésének története

Harry herceg és Meghan Markle eljegyzésének bejelentése után a pár egy hosszú interjút adott, amiből többek között kiderül a lánykérés minden apró részlete. 

Ajánlott cikkek