Egyéb kategória

Köszöntsétek az új királynőt: Kendall Jenner a világ legtöbbet kereső modellje

2002 óta Gisele Bündchen a legjobban fizetett topmodell a Forbes listája szerint. Mivel a most 37 éves szupermodell 2015-ben visszavonult, így várható volt, hogy valaki letaszítja az első helyről. Nos, ez a pillanat elérkezett! 

vous - 2017.11.22.
Köszöntsétek az új királynőt: Kendall Jenner a világ legtöbbet kereső modellje

Kendall Jenner volt az, aki 2017-ben megszerezte Gisele Bündchentől az első helyet. A Forbes lisjáta szerint a Jenner lány idén 22 millió dollárt, azaz nagyjából 6 milliárd forintot kaszált.  Ez az összeg egy kicsivel kevesebb mint amit a brazil modell fénykorában keresett, (2016-ban több mint 30 millió dollárt), de több mint amennyit 2017-ben,

így Kendall lett 2017 legjobban kereső topmodellje. 

Objektum doboz

Kendall a koronát olyan márkáknak is köszönheti, mint az Addidas, az Estée Lauder vagy a La Perla, és azt se felejtsük el, hogy a Keeping Up with the Kardashians című reality is sokat hoz neki.

Azért Gisele Bündchen így is befért a második helyre (17,5 millió dollárral), akit olyan modellek követnek, mint a második gyermekével várandós Chrissy Teigen, Gigi és Bella Hadid, Ashley Graham, aki eddig az egyetlen plus size modell a listán, és a nagy visszatérő Victoria's Secret angyal, Karlie Kloss.

A teljes lista:

  • Ashley Graham – 5,5 millió dollár
  • Bella Hadid – 6 millió dollár
  • Liu Wen – 6,5 millió dollár
  • Karlie Kloss – 7 millió dollár
  • Rosie Huntington-Whiteley – 9,5 millió dollár
  • Gigi Hadid – 9,5 millió dollár
  • Adriana Lima – 10 millió dollár
  • Chrissy Teigen – 13,5 millió dollár
  • Gisele Bündchen – 17,5 millió dollár
  • Kendall Jenner – 22 millió dollár
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: