Egyéb kategória

Ideje lelépni? 5 jel, hogy a pasi nem vesz komolyan

„Ha senki nem lát már és közel járok, hívlak majd...” – vannak kapcsolatok, amelyek tündérmesébe illően indulnak és vannak olyanok, amelyek inkább a Wellhello Oldalzseb című számára emlékeztetnek. De honnan is ismerhetitek fel, hogy csak hülyít titeket a másik? 

vous - 2017.11.04.
Ideje lelépni? 5 jel, hogy a pasi nem vesz komolyan

Minden fontosabb neki, mint az, hogy együtt legyetek

Attól még, hogy valaki kapcsolatban van, nem kell feladnia minden szabadidejét, de amikor azt veszitek észre, hogy még a legapróbb hülyeség is fontosabb, mint az együtt töltött idő, akkor kezdhettek gyanakodni.

Nem beszélgettek

Nem kell 0–24-ben egymással chatelni, de ha a másik fél még arra is képtelen, hogy megkérdezze, hogy telt a napotok, valószínűleg nem ő az igazi.

Csak szex és más semmi

Kell ezt ragozni? A szexkapcsolattal alapvetően semmi baj nincs, de érdemes már az elején tisztázni, hogy melyik fél mit akar, mert könnyen pofáraesés lehet a vége.

Apró kis hazugságok

A jó kapcsolat alapja az őszinteség. Ha azon kapjátok a másikat, hogy sokszor kamuzik vagy nem válaszol egyenesen a kérdéseitekre, kezdhettek felkészülni, hogy később csak rosszabb lesz. Arról, hogy hogyan ismerhetitek fel, ha hazudnak nektek, itt írtunk korábban.

Nem ismeritek a barátait/családját

Nem kell már a második randin nagy közös baráti találkozót vagy családi összejövetelt tervezni, viszont ha ez több hónap után sem történik meg, az valószínűleg nem véletlen.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.