Egyéb kategória

Ha bezsebelnétek egy halom lájkot, ezt a halloween-„jelmezt” el kell készítenetek

Már nálunk is hódít a halloween, ami szerintem igenis jó móka. A halloween nem egyenlő, és nem is lesz egyenlő a mi ünnepünkkel: a mindenszentekkel és a halottak napjával, de miért ne férhetnének meg egymással? Mi ezen a napon megemlékezünk szeretteinkről, míg a halloween oldottabb hangulatban teszi ezt. Az amerikaiak és az angolok ilyenkor csokit és cukorkát esznek, és rémisztő jelmezekbe bújnak, és mindeközben vidámak, nem szomorkodnak. Szerintem nincs az az ember, aki szívesen látná a szerettét szomorúnak, és ha így gondolkodunk, akkor igenis bátran öltözzünk be, és érezzük jól magunkat!

vous - 2017.10.31.
Ha bezsebelnétek egy halom lájkot, ezt a halloween-„jelmezt” el kell készítenetek

Persze nem kell, hogy átessünk a ló túloldalára, és csilliókat költsünk jelmezekre, majd reggelig dajdajozzunk bennük. Szerintem ilyenkor a lehető legjobb program, ha a családotok és barátaitok körében elkészítetek pár ijesztő partifalatkát, magatokra kaptok pár jelképes kiegészítőt, majd esztek, beszélgettek, és együtt eltöltötök egy kis időt.

Ha kedvet kaptatok ehhez a programhoz, mutatok egy igazi halloweeni kiegészítőt, amire egyszerűen elkészíthető, nagyon ütős, és akár egyenjelmez is lehet a családi buliba. Abban biztos vagyok, hogy jó pár morbid, de vicces kép készül majd azon az estén.

Állítsátok össze úgy a legmenőbb halloweenjelmezt, hogy később is hordhassátok!

Állítsátok össze úgy a legmenőbb halloweenjelmezt, hogy később is hordhassátok!

„Lassan eljutunk oda, hogy a halloween itthon is okot ad a bulizásra és a határtalan édességfogyasztásra. Habár sokak körében még mindig közfelháborodást kelt a halloween hazai létezése, a fiatalok igenis szívesen öltöznek be és ülnek össze egy kis – vagy épp bődületes – buli erejéig. S hogy kinek a bőrébe érdemes bújnotok? Segítek!

Amire szükségetek lesz
 

  • piros gyöngyök – több méretben
  • damil
  • olló
  • mágneses vagy egyéb lánckapocs
  • ékszerfogó
  • szerelőpálca

Forrás:
Vous

Elkészítése

  1. Vágjatok le egy darab damilt, és mérjétek ki rajta, hogy nagyjából mekkora részre szeretnétek felfűzni rá a gyöngyöket. Az egyik pontot jelöljétek ki egy csomóval.

    Forrás:
    Vous

     

  2. A szerelőpálcákra tegyétek fel a gyöngyöket, majd az ékszerész- vagy csípőfogó segítségével kanyarítsátok vissza a drótot, vágjatok le belőle egy kicsit, és nyomjátok teljesen össze, hogy ne tudjon majd leesni a láncról.
     
  3. Fűzzétek fel szépen sorban a gyöngyöket és a szerelőpálcán lévő gyöngyöket a damilra, csomózzátok meg a másik végén is – hogy ne tudjanak rajta csúszkálni a gyöngyök.
     
  4. Végül vágjátok méretre, és kössétek rá a mágneses lánczárót.

    Forrás:
    Vous

    Forrás:
    Vous

    Forrás:
    Vous
Állítsátok össze úgy a legmenőbb halloweenjelmezt, hogy később is hordhassátok!

Márványfarmer, márványtapéta, márványkörmök – és itt az újabb őrület: a márványtök

Idén is – mint minden évben – lecsaptam a piacon egy csinos aprócska tökre, és ahogyan minden évben, idén is másfajta technikával dekoráltam ki. Túl vagyok többfajta tökfaragáson, a virágos tökcsodán, idén pedig kipróbáltam egy újabb izgalmas technikát: a márványozást!

További DIY-ötletekért kattinsatok a linkre!

Ajánlott cikkek