Egyéb kategória

Felkészültetek Taylor Swift új klipjére?

Taylor Swift Reputation nevű új albuma november 10-én jelenik meg, a korongról már ismerjük a Look What You Made Me Do című dalt, és most megérkezett a friss dalocska és a kisfilm is. A Ready For It dalhoz készült klip sem lehet rózsaszín tündérmese.

vous - 2017.10.27.
Felkészültetek Taylor Swift új klipjére?

A  Look What You Made Me Do című dal felrobbantotta az internetet. Taylor Swift visszatérése igazán ütősre és megmondósra sikerült – mi kicsit meg is ijedtünk. A Reputation című albumhoz most megérkezett a második kislemez is, elkészült a Ready For It klipje.

Mivel már kezdjük megszokni Taylor új, gonosz énjét, így ez a klip és dal nem is tűnik annyira sötétnek, bár ez sem egy rózsaszín tündérmese. Fontos megjegyezni, hogy Taylor Swift nem meztelen a kisvideóban, ahogyan Scarlett Johansson sem volt az a Páncélba zárt szellem című filmben!

Objektum doboz

Hogy tetszik?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.