Egyéb kategória

Kulcsár Edina nem bírja a kritikát: Letiltotta a kommenteket első videoklipje alatt, amit az új párjával készített

A zenei babérokra törő, egykori szépségkirálynő először az Instagramján tiltotta le a kommentelés lehetőségét a képei alatt, most az új klipjénél is így járt el.

vous - 2022.01.26.
Kulcsár Edina nem bírja a kritikát: Letiltotta a kommenteket első videoklipje alatt, amit az új párjával készített

Kulcsár Edina és Csuti válásának híre felrázta a közösségi médiát, mindenki a párost figyeli. Hivatalos bejelentésük után nem sokkal a modell elárulta, a gazdag rapper G.w.M. oldalán vigasztalódik, és mellette találta meg újra a boldogságot.

Edinának G.w.M. segített a zenei karrierje elindításában.

A modell először a rapper klipjében tűnt fel, bár akkor még nem énekelt, majd a férfi elvállalta, hogy a producere lesz, ha elkezdené komolyan az éneklést. Ennek köszönhetően készült el az Egyetlen szó című dal is. 

A videóklip az óriási médiavisszhangnak is köszönhetően, két nap alatt átlépte az 1 milliós megtekintést, viszont elég beszédes, hogy csupán 12 ezer like van rajta. A negatív értékelést már nem engedi a YouTube, Kulcsár Edina pedig letiltotta a kommentelés lehetőségét, így az utálkozóknak nem sok esélyük volt kinyilvánítani a nemtetszését. Azonban a dalról szóló cikkek alatt elég kemény beszólásokat látni, nem csoda, hogy a modellből lett énekesnő ezekre nem volt kíváncsi a saját platformján.

Hogy a dal mennyire magyarázza meg Kulcsár Edina érzéseit a válás kapcsán, hogy ez mennyire érintheti rosszul Csutit, és egyáltalán milyen minőségű a dal, azt mindenki döntse el maga.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.