Egyéb kategória

Kulcsár Edina nem bírja a kritikát: Letiltotta a kommenteket első videoklipje alatt, amit az új párjával készített

A zenei babérokra törő, egykori szépségkirálynő először az Instagramján tiltotta le a kommentelés lehetőségét a képei alatt, most az új klipjénél is így járt el.

vous - 2022.01.26.
Kulcsár Edina nem bírja a kritikát: Letiltotta a kommenteket első videoklipje alatt, amit az új párjával készített

Kulcsár Edina és Csuti válásának híre felrázta a közösségi médiát, mindenki a párost figyeli. Hivatalos bejelentésük után nem sokkal a modell elárulta, a gazdag rapper G.w.M. oldalán vigasztalódik, és mellette találta meg újra a boldogságot.

Edinának G.w.M. segített a zenei karrierje elindításában.

A modell először a rapper klipjében tűnt fel, bár akkor még nem énekelt, majd a férfi elvállalta, hogy a producere lesz, ha elkezdené komolyan az éneklést. Ennek köszönhetően készült el az Egyetlen szó című dal is. 

A videóklip az óriási médiavisszhangnak is köszönhetően, két nap alatt átlépte az 1 milliós megtekintést, viszont elég beszédes, hogy csupán 12 ezer like van rajta. A negatív értékelést már nem engedi a YouTube, Kulcsár Edina pedig letiltotta a kommentelés lehetőségét, így az utálkozóknak nem sok esélyük volt kinyilvánítani a nemtetszését. Azonban a dalról szóló cikkek alatt elég kemény beszólásokat látni, nem csoda, hogy a modellből lett énekesnő ezekre nem volt kíváncsi a saját platformján.

Hogy a dal mennyire magyarázza meg Kulcsár Edina érzéseit a válás kapcsán, hogy ez mennyire érintheti rosszul Csutit, és egyáltalán milyen minőségű a dal, azt mindenki döntse el maga.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek