Egyéb kategória

Kijött az új Krúbi és durvább, mint a smirgli

A napokban megjelent Krúbi legújabb videóklipje, és van benne minden, mint egy jó ragulevesben. Sőt annál több!

vous - 2022.01.30.
Kijött az új Krúbi és durvább, mint a smirgli

Krúbi a tavaly novemberben megjelent Szív című dalához, most egy videóklip is dukált. A 9 perces alkotásban, amivel a szívproblémájára reflektált pedig tényleg minden van. A rajongók nem csalódtak, erőteljes tartalom készült a dalhoz, amiben több ismerős arc is feltűnik. A mennyországban Lovasi Andrást láthatjuk gitározni, míg a kórházban Bödőcs Tibor tűnik fel Orbán Viktorként, de Dzsúdló is kapott szerepet a fenomenális videóban.

Ha nem láttátok még, akkor ideje végignéznetek!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.