Egyéb kategória

Alexander Skarsgård többé nem jóképű: félkopasz lett

Talán eddig is lehetett sejtésünk, hogy a svéd félisten, a True Blood és a Hatalmas kis hazugságok című sorozatok színésze, Alexander Skarsgård kicsit őrült – pozitív értelemben. De amit most a hajával tett, arról semmi pozitívat nem tudok írni. Borzongok és rettegek!

vous - 2017.10.27.
Alexander Skarsgård többé nem jóképű: félkopasz lett

Már írtunk nektek arról, hogy a kopasz pasik a legjobbak, de határozottan nem arra a kategóriára gondoltunk, amit most az amúgy szuperszexi Alexander Skarsgård képvisel. A Volez Voquez Voyagez x Louis Vuitton eseményén a színész félkopaszon jelent meg.

Először arra gondoltam, ez biztosan valami trollkodás, vagy csupán manipuláció, de sajnos nem! Alexander Skarsgård valóban így néz ki, és semmi jót sem tudok róla mondani. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Csak hogy mindenki értse, mi is történt Alexander Skarsgårddal

Forrás:
instagram.com

Az egyelőre nem teljesen tiszta, hogy a 41 éves színész miért tette ezt magával. Jelenleg a The Hummingbird Project című filmet forgatja, Jesse Eisenberg és Salma Hayek oldalán – talán ez indokolja ezt a borzalmat a fején.

Alexander Skarsgård egyébként legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, amikor a 2017-es Emmy-díj-átadón szájon csókolta Nicole Kidmant, vagy fordítva. Ja, és arról se feledkezzünk meg, hogy egy időben mekkora téma volt a színész pénisze.

Meg kell néznem pár True Blood-részt, hogy ezt a látványt feledni tudjam!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!