Egyéb kategória

Mi fán terem az argánolaj? És a rózsa? – TESZT

A természetes kozmetikumokban gyakran feltűnik a rózsa- vagy az argánolaj, amelyek a természet különleges kincsei. De mégis hogy néz ki az argánfa? Hol él? Mennyi illóolaj nyerhető ki több tonnányi rózsaolajból? Lehet, hogy ezeket a kérdéseket sosem tettétek fel, lehet, hogy tudjátok az összesre a választ. Játékos tesztünkkel ezt a két varázslatos alapanyagot járjuk körbe, és arra vagyunk a leginkább kíváncsiak...

vous - 2017.10.26.
Mi fán terem az argánolaj? És a rózsa? – TESZT

… ti hány pontot értetek el?

Objektum doboz

Sztárszerzőnk, Takács Nóra is kipróbálta a termékeket. Nézzétek meg az erről készült videót!

Objektum doboz

arckrém

Nagy arckrémteszt 1.0 – Hogyan, mikor, milyet vásároljunk?

Jó arckrémet találni nagyjából olyan küldetés, mint megtalálni a tökéletes farmert. Amikor viszont megvan, azt a bőrünk is meghálálja. Arckrémet nem szívesen cserélgetünk, és szívesen áldozunk rá akár nagyobb összeget is.

A tesztet ide kattintva tölthetitek ki.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!