Egyéb kategória

Mi fán terem az argánolaj? És a rózsa? – TESZT

A természetes kozmetikumokban gyakran feltűnik a rózsa- vagy az argánolaj, amelyek a természet különleges kincsei. De mégis hogy néz ki az argánfa? Hol él? Mennyi illóolaj nyerhető ki több tonnányi rózsaolajból? Lehet, hogy ezeket a kérdéseket sosem tettétek fel, lehet, hogy tudjátok az összesre a választ. Játékos tesztünkkel ezt a két varázslatos alapanyagot járjuk körbe, és arra vagyunk a leginkább kíváncsiak...

vous - 2017.10.26.
Mi fán terem az argánolaj? És a rózsa? – TESZT

… ti hány pontot értetek el?

Objektum doboz

Sztárszerzőnk, Takács Nóra is kipróbálta a termékeket. Nézzétek meg az erről készült videót!

Objektum doboz

arckrém

Nagy arckrémteszt 1.0 – Hogyan, mikor, milyet vásároljunk?

Jó arckrémet találni nagyjából olyan küldetés, mint megtalálni a tökéletes farmert. Amikor viszont megvan, azt a bőrünk is meghálálja. Arckrémet nem szívesen cserélgetünk, és szívesen áldozunk rá akár nagyobb összeget is.

A tesztet ide kattintva tölthetitek ki.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.