Világ

Britney Spears és pasija ismét a színen: elpirultunk Insta-posztjaiktól

Britney Spears híres arról, hogy rendkívül otromba képekkel árasztja el az Instagram-oldalát (természetesen nem magáról, hiszem sosem volt még ilyen csinos). Ezúttal egy csókos videót osztott meg, amin ő és pasija úgy cuppogtat, hogy belepirulunk – de ez teljesen rendben van!

vous - 2017.10.17.
Britney Spears és pasija ismét a színen: elpirultunk Insta-posztjaiktól

Britney Spears már megosztotta követőivel, hogyan csinálhatunk otthon saját divatbemutatót, szörnyülködtünk már ízléstelen és klisés idézetosztogatásain, és ámultunk csodálatos testén, amit az utóbbi időben gyúrt magának. Persze utóbbihoz nem árt, ha olyan pasija van az embernek, mint Sam Asghari.

sam-asghari

Ismerjétek meg a brutál szexi Sam Asgharit!

Megmenekültetek! Megmenekültetek egy unalmas facebookozástól, ugyanis a következő pár sor után tutira nem bánjátok meg, hogy lekattintottátok ezt a cikket.

Ismerjétek meg Sam Ashgarit olyan közelről, amilyenről csak lehet!

A páros azonban nem osztogat nagyon gyakran közös fotókat, azonban ha mégis ezt teszik, mindketten ugyanazt, ugyanakkor posztolják – ez fura.

Az már kevésbé, hogy legutóbb egy igazán emberi (mert melyikünk ne osztott volna már meg ilyen videót…?) videót osztottak meg. 

Csók, puszi, tánc – azért ez cuki

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.