Világ

Micsoda love story! Egy srác kiplakátozta fél Budapestet egy lány miatt

Egy átlagos estének indulhatott. Budapest Park, Manu Chao koncert, kis iszogatás. De hirtelen valami sokkal több lett belőle.
vous - 2015.07.17.
Micsoda love story! Egy srác kiplakátozta fél Budapestet egy lány miatt

Nem kellett hozzá semmi más, csak egy véletlen találkozás. Egy találkozás, ami a „barna hajú, barna szemű srácban” valami olyat indított el, amiért képes volt kiplakátozni a fél fővárost. Milyen jó lenne, ha egyszer valakit ti is ennyire meg tudnátok fogni, nem? Hogy egyetlen találkozás után ennyi mindent megtegyen azért, hogy újra láthasson titeket.

Nézzétek csak, milyen aranyos a plakát:

Most pedig rajtatok a sor! Pont a ti segítségetekre van szükség ahhoz, hogy megtalálja, akit keres. Osszátok meg minél többen, így kicsit ti is részesei lehettek egy szerelem történetének. Mi nagyon szurkolunk neki! Szerintetek megtalálja a lányt?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.