Egyéb kategória

„Az anyagi biztonságot a férfinek kell megteremtenie!” – ez kell a nőnek?

Mi kell a nőnek? Általában egy jó vicc elég, de majdnem minden második hölgy szerint a méret a lényeg. Mitől férfi a férfi, és mitől nő a nő? Mit keres a nő és mit utál a férfi? A Lovebox friss kutatásából kiderül.

vous - 2017.10.15.
„Az anyagi biztonságot a férfinek kell megteremtenie!” – ez kell a nőnek?

Mi kell a nőnek?

A Lovebox felmérése szerint mindenekelőtt szeretet és egy társ.

Ezen túl pedig leginkább az érzékeny, humoros, de egyben fúrni, faragni tudó és határozott férfiak vannak előnyben.

Természetesen jól jön az is, ha valaki tud bánni a pénzzel, és a művelt védelmező típusnak is nyert ügye van. Közel 10-ből 4-en viszont úgy vélik, hogy a méret a lényeg, minden harmadik nő pedig azt tartja elengedhetetlennek, hogy a férfi cipelje helyette a bevásárlótáskákat. A gurulós bőrönd tehát már nem a legtrendibb útitárs. Mindeközben az, hogy egy férfi szeresse a sört vagy az anyós(jelöltet), csak minden 10. nőnek fontos.

Mi kell a férfinak?

Hisszük vagy sem, leginkább egy őszinte és hűséges lelki társ, aki nem mellesleg érti a viccet minden helyzetben.

Emellett a férfiak 43%-a döntő érvnek tartja azt is, ha egy nő szereti a szexi fehérneműket, és minden harmadik pasinak lényeges szempont, hogy a társa számára a család és a gyerek legyen az első,

illetve a legváratlanabb pillanatban is meg tudja lepni, és természetesen hogy vasalni is tudjon. De mi kell még? Egy nő, ha független, önálló és intelligens, csak még vonzóbb (70%), és egyenesen szexi, ha érdeklik a motorok és az autók. Legalábbis 2-ből 1 pasi szerint. Szépen énekelni tehát nem kell tudni, legalábbis még…

ezek-alapjan-huznak-jobbra-vagy-balra-a-pasik-tinderen1

„Nesze neked, Tinder!” – Sorsszerű találkozások még a társkereső appok világában is léteznek!

„Egy másfél éves gyerekkel, válófélben lévő nőként a legkevésbé sem gondoltam, hogy hamar eljöhet a boldogság. Persze nem voltam pesszimista, úgy gondoltam, ha egy ajtó bezárul, kinyílik egy új, a válást is újrakezdésként, valami új dolog születéseként éltem meg. Ennek ellenére azért azt gondoltam, egy gyerek és munka mellett, ha sok mindenre is lesz időm, de szerelmet találni biztosan nem” – a VOUS ügyeletes anyukájának cikkét ITT olvashatjátok el.

Mitől megyünk a falnak?

A hölgyek a teszetosza, határozatlan és nyámnyila pasiktól a leginkább, de a nők több mint fele (56%) azokat a pasikat sem kedveli, akik úgy gondolják, hogy mindent jobban tudnak náluk. (Meglepetés!) Viszont csak közel minden 4. nő utálja, ha egy férfi állandóan meccset néz a tévében, vagy ha a párja megbámul egy másik nőt, miközben vele van. De talán a férfiak már olyan furfangosak, hogy a nők többsége észre sem veszi ezt. Sosem lehetünk eléggé felkészültek, nemdebár

Ezzel szemben a férfiakat a legjobban az idegesíti, ha egy nő azt mondja, „semmi” baja (53%), de közel minden második férfi kivan, ha egy nő folyamatosan féltékeny, vagy túl sokszor „fáj a feje”. Természetesen a pasik harmada azon is kiborul, ha egy nő mindig mindenhonnan elkésik, vagy mindig kell neki egy újabb cipő, ruha, netalántán táska. Viszont 10-ből csak 1 férfinak böki a csőrét, ha egy nő nem akar fizetni egy randin. A lovagiasság tehát még manapság is népszerű.

Létezik még a „hagyományos” nő és férfi?

A megkérdezettek többsége szerint nincsenek már hagyományos nemi szerepek, ám a Lovebox felmérése szerint

minden második férfi és nő is úgy gondolja, hogy az anyagi biztonságot a férfinak kell megteremtenie.

A teljes átalakulásra tehát még várnunk kell, de addig is tanakodhatunk azon, hogy „valódi férfi”-e, aki nem szereti a sört, vagy tudja, mit hol talál a hűtőben, és hogy „igazi nő”-e, aki nem tud főzni, de be tud verni egy szöget a falba.

párkapcsolat szerelem

Tinder? Hagyjuk már! Megtaláltuk a legmenőbb társkereső hirdetést Budapesten 

Azért (is) szeretem Budapestet, mert sosem tudom, mi vár rám, ha elindulok sétálni. Legutóbb például egy olyan hirdetésre bukkantam, amit először el sem akartam hinni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.