Egyéb kategória

„Ha egy férfi könnyezik, abban nincsen semmi szégyellnivaló” – Iliász nyerte meg a 2017-es Survivort!

Negyvennégy őrülten kemény, fizikai és mentális erőpróbát igénylő, érzelmekkel, intrikákkal, hihetetlen drámákkal és fordulatokkal teli nap után véget ért a 17 játékos számára a Survivor. Az RTL Klub túlélőshow-ját a törzsi tanács döntése alapján Iliász nyerte, aki a „pokol tornácáról”, a Holtak szigetéről tért vissza a döntőre esélyesek közé. A győztes húszmillió forinttal gazdagodott, de ennél sokkal többet visz haza, hiszen a Fülöp-szigeteken eltöltött idő más emberré formálta, és olyan mentális erőt adott neki, ami hegyeket mozgat meg.

vous - 2017.10.13.
„Ha egy férfi könnyezik, abban nincsen semmi szégyellnivaló” – Iliász nyerte meg a 2017-es Survivort!

A Survivor nem véletlenül a világ legnépszerűbb realityje, az RTL Klubon augusztus végétől bő másfél hónapon át tartó produkció estéről estére hihetetlen izgalmakkal szolgált a hazai nézők számára. A Fülöp-szigetekre 17 különböző karakterű, a civilizációból kiszakadt játékos érkezett.

Sokan talán tisztában sem voltak vele, hogy milyen fizikai és mentális erőpróbákon kell részt venniük. A dzsungel, a párás hőség, a szeszélyes időjárás, az állandó éhezés és kialvatlanság, az intrikák, az árulások hamar a teljes végkimerülés határára sodorták a túlélőket.

Voltak, akiket a sziget és az emberpróbáló körülmények győztek le, és feladták, mások a társaik árulásának estek áldozatául, de a legtöbben kőkemény párbajokban maradtak alul. A sokszor szinte vérre menő küzdelemben a legkitartóbbak és legtaktikusabbak is meginogtak.

Végül két kőkemény harcos, Feri és Iliász maradt talpon. Ők legyőzték a szigetet, az összes többi játékost, de legfőképpen saját magukat.

A 2017-es Survivort végül Iliász nyerte meg, így nyilatkozott a győzelemről:

„Abban a pillanatban, amikor Bence kimondta a nevemet, megváltozott az egész életem! De felfogni csak akkor tudtam igazán a győzelmet, amikor fölhívhattam a barátnőmet. Neki, érte nyertem meg a Survivort! Kitörtek belőlem az érzelmek. Szerintem nem ahhoz kell bátorság, hogy elrejtsük az érzéseinket, hanem ahhoz, hogy megmutassuk. Ha egy férfi könnyezik, abban nincsen semmi szégyellnivaló” – nyilatkozta Iliász.

Forrás:
RTL KLUB

Iliász számára az, hogy a vele homlokegyenest más világnézetet valló Ferivel békét és barátságot kötöttek, reményt ad arra, hogy társadalmi téren is példát mutathassanak. Az elfogadás és az előítéletmentes élet – szerinte ezek lettek a 2017-es Survivor végső üzenetei.

Sőt, azt is elárulta, hogy olyannyira jóba lettek Ferivel, hogy az meghívta magához Rákóczifalvára, és ő élni fog a lehetőséggel.

Gratulálunk!

Ajánlott cikkek