Egyéb kategória

Nagyon vártuk már: előzetest kapott a Hé, Arnold!-film

Nagyon sokan vártuk ezt a pillanatot: megérkezett az előzetes gyerekkorunk egyik kedvenc meséjének tévéfilmváltozatához! Előzetest kapott a Hé, Arnold! – A dzsungelfilm! 

vous - 2017.10.09.
Nagyon vártuk már: előzetest kapott a Hé, Arnold!-film

Korábban már összeszedtem nektek, hogy mi mindent lehet tudni futballfejű kis barátunk, Arnold legújabb kalandjáról. A Hé, Arnold! – A dzsungelfilm! felfed minden olyan rejtélyt, ami a sorozatból nem derült ki. Választ kapunk Arnold szüleinek hollétéről, és kiderül az is, hogy mi lesz Helgával – ITT elolvashatjátok a cselekményt. 

Most pedig végre arról számolhatok be nektek, hogy megérkezett a film első előzetese is! 

Objektum doboz

A film két évvel a sorozat utolsó epizódja után játszódik, azaz minden szereplő két évvel idősebb lett, így már hatodik osztályba járnak.

Eddig azt gondoltuk, mozifilm lesz a régi meséből, azóta azonban kiderült, hogy egy hálaadáskor az amerikai mozikba kerülő tévéfilmről van szó – sajnos arról egyelőre nincs információ, hogy nálunk adásba kerül-e a film.

helga

Pillanatok, mikor mindannyian a Hé, Arnold! Helgái vagyunk

Ha ti is a '90-es években nőttetek fel, akkor tudjátok, hogy a legjobb rajzfilm a Hé, Arnold! volt. Imádtam a futballfejű haverunk kalandjait, na meg a másik főszereplőt, Helga Patakit, aki titkon szerelmes volt Arnoldba. Helga azonban gondoskodott róla, hogy ez örökre titokban maradjon. Nem emlékeztet ez titeket valakire?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.