Egyéb kategória

Itt A szabadság ötven árnyalatának teljes előzetese: Ana várandós

Megérkezett A szabadság ötven árnyalata végső előzetese, már csak arra kell várni, hogy kijöjjön Anastasia és Christian történetének utolsó része, ami 2018 februárjában meg is fog történni.

vous - 2018.01.03.
Itt A szabadság ötven árnyalatának teljes előzetese: Ana várandós

A szabadság ötven árnyalata című filmmel véget ért Anastasia és Christian története. A pár az új részben összeházasodik, és a kisfilmben már láthatjátok is Ana ruháját, ami elképesztően szép. De ez még semmi! 

a szürke 50 árnyalata

Ryan Gosling A szürke ötven árnyalatában: meglepő tények az erotikus drámáról

Hamarosan a mozikba kerül A szürke ötven árnyalata második része, és az őrület újra elkezdődik. Már nem kell sokat várnunk, hogy újra átéljük, illetve belepiruljunk a túl romantikus jelenetekbe. Ezt a kis időt pedig használjuk ki, és melegítsünk be a második részre! Jöjjön 11 meglepő tény A szürke ötven árnyalatáról.

Az előzetesben láthatunk akciójelenetet is, és a kisfilm végén kiderül, hogy Ana várandós. Ez persze nem meglepő, hiszen a regény szerint  Anastasiának és Christiannek két gyermeke van. A kérdés az, hogy az előzetes végén elhintett terhesség Ana első vagy második várandóssága – ez majd kiderül a februárban moziba kerülő utolsó részből.

Objektum doboz

Mi már nagyon várjuk!

Ajánlott cikkek