Egyéb kategória

Wow! Ezzel a jóképű színésszel jár Sam Smith?

Már régóta pletykálták, hogy az Oscar-, Golden Globe-, valamint többszörös Grammy-díjas angol énekes, Sam Smith a Tizenhárom okom volt jóképű színészével, Brandon Flynn-nel jár. Ezt most be is bizonyosodott. 

vous - 2017.10.05.
Wow! Ezzel a jóképű színésszel jár Sam Smith?

A 25 éves, nyíltan meleg énekest, Sam Smitht és Tizenhárom okom volt Justinját alakító Brandon Flynnt félreérthetetlen helyzetben fotózták le New York utcáin. A pár felhőtlenül boldognak tűnt, együtt vacsoráztak és kézen fogva sétágattak, mialatt láthatóan az sem zavarta őket, hogy nyomukban vannak a fotósok. 

Objektum doboz

Sam a Stay With Me című daláért több Grammyt is kapott, aminek kapcsán ezt nyilatkozta: 

Köszönetet szeretnék mondani egy embernek. Köszönöm, hogy összetörted a szívemet, mert kaptam érte négy Grammyt 

Objektum doboz

– így üzent exének, a modell Jonathan Zeizelnek. Úgy tűnik, Sam szíve azóta begyógyult – reméljük, így is piszkosul jó dalokat fog írni! 

christian navarro

A 13 Reasons Why szereplője bevallotta, ő is gúnyolt másokat a gimiben

A 13 Reasons Why című sorozat felforgatta a világot! Egy olyan sorozatot kaptunk, amire eddig még nem igazán volt példa, minket magával ragadott az első évad. Nemrég a sorozat Tonyja, Christian Navarro meglepő nyilatkozatott tett magánéletéről.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.