Egyéb kategória

Wow! Ezzel a jóképű színésszel jár Sam Smith?

Már régóta pletykálták, hogy az Oscar-, Golden Globe-, valamint többszörös Grammy-díjas angol énekes, Sam Smith a Tizenhárom okom volt jóképű színészével, Brandon Flynn-nel jár. Ezt most be is bizonyosodott. 

vous - 2017.10.05.
Wow! Ezzel a jóképű színésszel jár Sam Smith?

A 25 éves, nyíltan meleg énekest, Sam Smitht és Tizenhárom okom volt Justinját alakító Brandon Flynnt félreérthetetlen helyzetben fotózták le New York utcáin. A pár felhőtlenül boldognak tűnt, együtt vacsoráztak és kézen fogva sétágattak, mialatt láthatóan az sem zavarta őket, hogy nyomukban vannak a fotósok. 

Objektum doboz

Sam a Stay With Me című daláért több Grammyt is kapott, aminek kapcsán ezt nyilatkozta: 

Köszönetet szeretnék mondani egy embernek. Köszönöm, hogy összetörted a szívemet, mert kaptam érte négy Grammyt 

Objektum doboz

– így üzent exének, a modell Jonathan Zeizelnek. Úgy tűnik, Sam szíve azóta begyógyult – reméljük, így is piszkosul jó dalokat fog írni! 

christian navarro

A 13 Reasons Why szereplője bevallotta, ő is gúnyolt másokat a gimiben

A 13 Reasons Why című sorozat felforgatta a világot! Egy olyan sorozatot kaptunk, amire eddig még nem igazán volt példa, minket magával ragadott az első évad. Nemrég a sorozat Tonyja, Christian Navarro meglepő nyilatkozatott tett magánéletéről.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.