Egyéb kategória

Szépségápolási tippek őszre – amit meghálál majd a bőrötök

Ahogy egyre csípősebbre fordul az idő, egyre nagyobb szüksége van a bőrünknek, ajkainknak és hajunknak is a megfelelő ápolásra. És ahogy egyre hidegebbek lesznek az esték, úgy töltünk egyre több időt is a négy fal között. Érdemes tehát összekötni a kettőt, és esténként egy kis regeneráló vagy épp hidratáló kényeztető kezeléseknek alávetni a bőrünket. Persze nem mindegy, hogy mivel!

vous - 2017.09.27.
Szépségápolási tippek őszre – amit meghálál majd a bőrötök

Következzenek most korábbi DIY házikencéink, amelyek előnye, hogy természetes alapanyagokból készültek, hogy fillérekbe kerülnek, az elkészítésük is nagyon egyszerű, és mialatt kotyvasztjátok őket, még egy kicsit ki is szakít majd benneteket a mindennapok pörgéséből.

Kávé, kókusz és cukor – avagy a tökéletes kényeztetés a bőrünknek

Időközönként nem árt egy kicsit felfrissíteni a bőrünket, erre pedig a legjobb csodaszer a testradír, amit bárki könnyedén elkészíthet magának otthon ízlés szerint, gyakorlatilag gombokért. Ha szívesen kutyulnátok magatoknak ti is, megmutatom, hogyan készül az én kedvencem, a kávés-kókuszos testradír.

Kávé, kókusz és cukor – avagy a tökéletes kényeztetés a bőrünknek Mojzes Nóra

Kávé, kókusz és cukor – avagy a tökéletes kényeztetés a bőrünknek
Forrás:
vous

Ezt érdemes enni, inni, arcra kenni – éljen az uborka!

Ha tizenöt perc hírnévre nem is, tizenöt perc kényeztetésre minden nőnek szüksége van – legalább egyszer hetente. Ahogyan a bőrüknek is. Nem árt tehát időközönként felfrissíteni, hidratálni, kívülről-belülről! Ehhez pedig a legjobb csodaszert a zöldségesnél találjátok.

DIY ajakbalzsam: természetes, olcsó, hatékony

Miért vennétek drágán színes-szagos – és nagy eséllyel szintetikus – ajakápolókat, ha nagyjából tíz perc leforgása alatt elkészíthetitek a nektek tetsző színű, illatú és hatóanyagú, természetes verziót?! Először persze érdemes kisebb mennyiségben kotyvasztani, míg elsajátítjátok a számotokra tökéletes ápoló elkészítésének titkát, azután már mehet a sorozatgyártás nagyobb tételben, így egy darabig az ajándékokat is megspóroljátok a családnak, a barátoknak.

Csináljátok utánunk, imádni fogjátok! Pofonegyszerűen elkészíthető fürdőbonbon

Ősszel és télen szüksége van a testünknek és a lelkünknek is egy kis feltöltődésre. Azoknak a szerencséseknek, akiknek kádjuk van, nem kell sokat agyalniuk azon, hogyan is kapcsoljanak ki egy kicsit úgy, hogy közben még szépülnek is. De hogy pontosan hogyan is tegyétek, most elmondjuk, sőt emellett még egy házi fürdőbonbon receptjét is megosztjuk veletek!

Ajánlott cikkek