Egyéb kategória

Trónok harca-szerelem: Kit Harington eljegyezte kolléganőjét

Már jó ideje pletykálták, hogy kedvenc Trónok harca-párosunk, Kit Harington és Rose Leslie jegyesek. Úgy tűnik, igazak a pletykák: a Havas Jont alakító színész valóban eljegyezte kedvesét. 

vous - 2017.09.26.
Trónok harca-szerelem: Kit Harington eljegyezte kolléganőjét

Ha egyes forrásokra hivatkozva elhisszük, hogy Kylie Jenner terhes (pedig még korántsem biztos), akkor örüljünk annak is, hogy az hírlik, Kit Harington és Rose Leslie immár jegyespár.

Kit és Rose a Trónok harca forgatása alatt szeretett egymásba, és már öt éve alkotnak egy párt.

Kit már korábban is feleségül akarta venni Rose-t, de közösen úgy döntöttek, előbb összeköltöznek és együtt élnek. Már a dátum is megvan, de arról még nincs információ. A családnak és a barátoknak már bejelentették az eljegyzést!

– mondta egy közeli barát a The Sunnak, aki szerint a színész egy romantikus vacsorán kérte meg kedvese kezét.

kit-harington-tronok-harca

Sírva röhögős: így alakítja Kit Harington a Trónok harca karaktereit

Kit Harington megmutatta, hogy tud nagyon vicces is lenni. Levetkőzte Havas Jon karakterét, és eljátszotta Cersei Lannistert, Hodort és Daenerys Targaryent.

Kit még januárban James Corden műsorában beszélt arról, hogy összeköltöztek és mennyire boldogok. Bár Rose költözött az ő házába, az mostantól a közös otthonuk. Ebben a műsorban történt az, hogy a férje előtt smacizó Nicole Kidman bekérdezett: feltette a kérdést Kit Haringtonnak, hogy miért nem házasok még.

Havas Jonunk vörös fejjel erre csak annyit válaszolt:

lépésről lépésre haladunk!

Objektum doboz

trónok harca

Tematikus Trónok harca-esküvőről álmodtok? Itt egy kis inspiráció

Évek óta Trónok harca-lázban égünk, de vannak, akik még nálunk is jobban imádják a 2010-es évek egyik legjobb sorozatát. Valószínűleg közülük kerülnek ki azok, akik még az esküvőjüket is Trónok harca-stílusban álmodták meg. Az Instagram tele van jobbnál jobb fotókkal, csak tátjuk a szánkat. A mi kedvenceink a Trónok harca ihlette sütemények. És a tiétek?

Ajánlott cikkek