Egyéb kategória

Megnézed ezt a műsort, és imádni fogod Rubint Rékát – ilyen volt a Feleségek luxuskivitelben!

Hétfőn startolt el a Viasat 3 polgárpukkasztásra készült realityje, a Feleségek luxuskivitelben, amelyből „megtudhatjuk”, milyen a magyar milliárdos nők élete. A műsorban 6 kevésbé közismert (kivéve Rubint Rékát) nő játssza el, hogy semmi más nem érdekeli, mint a szépségápolás és a vásárlás. Megnéztem az első adást – elöljáróban annyit, hogy ezt a műsort nagyon jó lesz utálni!

vous - 2017.09.26.
Megnézed ezt a műsort, és imádni fogod Rubint Rékát – ilyen volt a Feleségek luxuskivitelben!

Szóval a Feleségek luxuskivitelben első adása lement: Vivien, a „26” éves; Bogi, a szultána; Babett, a színésznő; Rita, az étteremtulajdonos; Dalma, a gyermekruha-tervező és Réka, az életmód-tanácsadó életébe nyerhetünk bepillantást. A nőkben pusztán egy dolog közös: dúsgazdagok.

Forrás:
Viasat3

Megnéztem az első részt (hogy nektek ne kelljen), és elmesélem, mit láttam!

Egy éjszaka sem volt elég arra, hogy eldöntsem, sírjak-e vagy nevessek: a műsor egyik szponzoraként a legismertebb hazai sugardaddy keresőoldal lett feltüntetve. Végül úgy döntöttem, ezt írom: minden elismerésem a csatorna szakembereinek. 

A cselekmény:

Az első részben, miután bemutatkozott a hat főszereplő hölgy, kiderül, hogy mindenki Vivien eljegyzési bulijába hivatalos, akit pasija felrángat a Balatonról egy mondvacsinált indokkal, hiszen a lány nem tud a buliról.

Forrás:
Viasat3

A lányok és a statiszták (akik láthatón már megbánták, hogy elvállalták a szereplést) fogadják Vivient és párját, Fecsót, majd elkezdődik a kínos beszélgetés, kinek hogyan kérték meg a kezét. Ne akarjátok tudni! Megérkezik Lakatos Márk is (hogy neki mi a szerepe, nem derült ki), majd kínos két mondat után távozik a társaságból Rubint Rékával együtt. 

Később Rita és Babett is lelép, hogy VIP sofőrszolgálattal (ez nagyon fontos) Rita exférjéhez menjenek, akit a nő vissza akar szerezni. 

Ennyi! Folytatása jövő hét hétfőn következik.

Forrás:
Viasat3

Két kedvenc idézetem az első adásból:

Azért, mert személyzetnek hívjuk, ugyanúgy szolgák!

17 éves korom óta nem mostam hajat otthon!

Mi a gond a műsorral?

Az, hogy a főszereplők borzasztó színészek – Babettet leszámítva, aki állítólag tényleg színésznő, leginkább vidéki színházakban játszik. Talán ő az egyetlen, akinek elhiszem, hogy érzéketlen, milliomos feleség.

Ahhoz sem fér kétség, hogy a nők közül magasan kiemelkedik Rubint Réka,

– nem azért, mert ő a legismertebb. Az első adás után ő a legszimpatikusabb karakter.

Forrás:
Viasat3

Szerintem az a legnagyobb baj a produkcióval, hogy ez a műsor arra alapoz, hogy az emberek azért fognak hétről hétről leülni a tévé elé, mert imádnak megbotránkozni, de ezt a silány színészi játék nem teszi lehetővé.

Sajnálom, mert a legnagyobb rajongója lettem volna a műsornak, ha elhiszem, hogy ezek a FELNŐTT nők valójában ilyenek. Bár lehet, naiv vagyok… 

Tanulság:

Megnézitek a műsort, és akármennyire is nem kedvelitek Rubint Rékát, megszeretitek!

Ajánlott cikkek