Egyéb kategória

Rubint Réka nem lesz többé luxusfeleség – kiszáll a műsorból

Nagy port kavart a hétfő este a Viasat 3 műsorán debütáló Feleségek luxuskivitelben című reality, ami a magyar milliárdosnők életét mutatja be. Már akkor minden hazai lap arról cikkezett, hogy Rubint Réka kilóg a feleségek közül. Nem véletlenül. 

vous - 2017.09.28.
Rubint Réka nem lesz többé luxusfeleség – kiszáll a műsorból

Rubint Réka kedd délelőtt már egy furcsa Facebook-poszttal jelentkezett. A posztban arról számolt be, hogy ő csupán három adásban lesz látható, az első pedig már le is ment. 

Bár csak 3 adásban leszek jelen /a tegnapin kívül még kettőben/, de nem tudok más lenni, mint aki vagyok! Mindennél jobban Szeretem a Családomat, a Munkámat az Embereket! 

„Megszerettem a műsorban szereplő lányokat és a stábot is…  Nekem a Családom és a Munkám az életem! Így vagyok boldog! Ez vagyok én” –írta ki magából.

Objektum doboz

Már az első adásból is látszott, hogy Réka nem érzi jól magát a szerepében, és teljesen más, mint a többi, a sztereotípiáknak megfelelően viselkedő luxusfeleség. A Bors ma arról számolt be, hogy Réka kiszáll a Feleségek luxuskivitelben című műsorból! 

A lapnak nem sikerült Rékát szóra bírnia, de úgy tudják, nem szeretett volna kérdkedni a vagyonával, amit közös erőből szereztek férjével, Schobert Norbival. Sőt komoly tárgyalásokat is folytatott a csatornával, hogy hol a határ. 

luxus feleségek

Megnézed ezt a műsort, és imádni fogod Rubint Rékát – ilyen volt a Feleségek luxuskivitelben!

Hétfőn startolt el a Viasat 3 polgárpukkasztásra készült realityje, a Feleségek luxuskivitelben, amelyből „megtudhatjuk”, milyen a magyar milliárdos nők élete. A műsorban 6 kevésbé közismert (kivéve Rubint Rékát) nő játssza el, hogy semmi más nem érdekeli, mint a szépségápolás és a vásárlás. Megnéztem az első adást – elöljáróban annyit, hogy ezt a műsort nagyon jó lesz utálni!

„Attól tartott, hogy egy kalap alá veszik őt a többi feleséggel, és nem lesz hiteles, hiszen úton-útfélen azt hangoztatja, hogy ő egy átlagos, hétköznapi ember.

Az imázsa végét jelentené, ha beállna a sorba és azzal haknizna a műsorban, hogy hány négyzetméteres a gardróbja, és hány milliót költ havonta ruhákra.

Úgy tudom, nem volt hajlandó megmutatni még a házukat sem, pedig a többiek beengedték a kamerákat még a hálószobájukba is. Abba se ment bele, hogy részt vegyen a milliomos nők cicaharcaiban –  nyilatkozta a Borsnak egy stábtag.

Ajánlott cikkek