Egyéb kategória

Rubint Réka új mellekkel indítja az évet

A fitneszguru inspiráló üzenetet osztott meg rajongóival, amin átalakulásának eredménye is látszik.

vous - 2022.01.04.
Rubint Réka új mellekkel indítja az évet

Rubint Réka családjával a Seychelles-szigeteken ünnepelte a szilvesztert, hiszen itt tartják a tavalyi év utolsó, és egyben 2022 első Alakreform táborát. Képekkel és jókívánságokkal üzent rajongóinak.

"Álmodj! Merj! Lépj! Váltsd valòra azt, amiben mindenki más kételkedik. Ez az üzenetem 2022-re is! Mert a CSODA ott van Benned! Képes vagy mindenre, csak HINNED és BÍZNOD kell Önmagadban!" – írta a képhez

Objektum doboz

A sztár nemrégiben árulta el, tíz év után úgy döntött, kicserélteti mellimplantátumait, aminek eredményét nem is rejtegette, hol bikiniben, hol testhez simuló ruhában mutatta meg pálmafás környezetben.

Objektum doboz

A sztár nehéz éven van túl, hiszen márciusban édesanyját vesztette el, augusztusban pedig Schobert Norbi kapott agyvérzést.

Azonban most biztosította követőit, feltöltődve tér vissza Magyarországra!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.