Egyéb kategória

Rubint Réka új mellekkel indítja az évet

A fitneszguru inspiráló üzenetet osztott meg rajongóival, amin átalakulásának eredménye is látszik.

vous - 2022.01.04.
Rubint Réka új mellekkel indítja az évet

Rubint Réka családjával a Seychelles-szigeteken ünnepelte a szilvesztert, hiszen itt tartják a tavalyi év utolsó, és egyben 2022 első Alakreform táborát. Képekkel és jókívánságokkal üzent rajongóinak.

"Álmodj! Merj! Lépj! Váltsd valòra azt, amiben mindenki más kételkedik. Ez az üzenetem 2022-re is! Mert a CSODA ott van Benned! Képes vagy mindenre, csak HINNED és BÍZNOD kell Önmagadban!" – írta a képhez

Objektum doboz

A sztár nemrégiben árulta el, tíz év után úgy döntött, kicserélteti mellimplantátumait, aminek eredményét nem is rejtegette, hol bikiniben, hol testhez simuló ruhában mutatta meg pálmafás környezetben.

Objektum doboz

A sztár nehéz éven van túl, hiszen márciusban édesanyját vesztette el, augusztusban pedig Schobert Norbi kapott agyvérzést.

Azonban most biztosította követőit, feltöltődve tér vissza Magyarországra!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.