Egyéb kategória

Öröm anyának és a gyerkőcnek is: DIY Barbie ruhák percek alatt

Bora végre felfedezte a Barbie-kat! Eddig is elő-elővette őket, de most pár napja hosszasan eljátszik velük, és ennek én is nagyon örülök, hiszen kislánykoromban is imádtam barbizni. Leginkább öltöztetni és ruhákat varrni szerettem nekik, valahol ott kezdődött a divat iránti rajongásom.

vous - 2017.09.24.
Öröm anyának és a gyerkőcnek is: DIY Barbie ruhák percek alatt

Már ebből is sejteni lehet, hogy én nem vagyok Barbie ellenes, szerintem egy egészséges lelkületű és egészségesen nevelt gyereket nem ronthat el, de erről korábban hosszú cikket írtam.

 Abban a cikkben anyukám jól összefoglalta a lényeget:

 Nem féltem-e, hogy Barbie lesz belőled?

Egyáltalán nem féltem, de lehet, azért, mert egészséges lelkületű gyerek voltál. Játszottál a pónikkal is, attól se féltem, hogy rózsaszín lóvá változol!” Szóval most már Bora is barbizik, de én sem félek, hogy szőke cicababává változik, én sem lettem az, ellenben a Barbie ruhák terén pompásan kipróbálhatja kreativitását. El is kezdtük! Előre egy estélyi és több darab, lufiból készült úszódresszt kreáltunk.

Lufiból úszódressz

Mire volt szükségem? 

Egy ollóra és egy lufira.

Objektum doboz

A cikk folytatását elolvashatjátok a blogomon, IDE KATTINTVA!

Egyedi falikép pillanatok alatt – csajok, ne féljetek a kalapácstól!

További DIY, amik érdekelhetnek…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon