Egyéb kategória

A két leginkább nem összeillő sztár egy fotón: mi történik itt?

A két leginkább nem összeillő ember került egy fotóra: Nicki Minaj és Jake Gyllenhaal egy képen pózol! Ezt mégis hogy?

vous - 2017.09.15.
A két leginkább nem összeillő sztár egy fotón: mi történik itt?

Péntek reggelre tele lett az internet Nicki Minaj és Jake Gyllenhaal (IGEN!) közös fotójával. Már elkezdődtek a találgatások, hogy több lehet köztük, mint köszönőviszony – ha belegondolunk, ez több okból sem lehetséges… DE! Be kell vallanunk, két olyan híresség közös fotója került a közösbe, akik borzalmasan távol állnak egymástól. 

Objektum doboz

Itt hívánk fel a figyelmet Nicki Minaj dolláros ruhájára – na de vissza a furcsa pároshoz. Nem kellett Sherlock Holmes ahhoz, hogy megoldjuk ezt a rejtélyt: pusztán arról van szó, hogy a két híresség Jimmy Fallon műsorában fog együtt szerepelni, mármint Nicki fellép és beszélget, Jake pedig beszélget – új filmjéről, ami egy, a lábát elveszítő férfi igaz történetét dolgozza fel.

Soha, de soha nem láttunk még egy fotón két ennyire össze nem illő embert… 

Na még egyszer!

Objektum doboz

Őrület! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.