Egyéb kategória

A legjobb helyszínek első randira – és a legrosszabbak

Az első randi mindig stresszforrás, főleg akkor, ha sikerül hozzá valami elbaltázott helyszínt is választani. Menjetek elébe a dolgoknak, legyetek kreatívak, és ne hagyjátok, hogy a rossz körítés tönkretegye a nagy napot.

vous - 2017.09.10.
A legjobb helyszínek első randira – és a legrosszabbak

Persze semmit nem kell túlgondolni, hiszen az igazán kínos alkalmak csak abból születnek, de azért az, hogy ki milyen programra hívja el a kiválasztottját, szerintem elég sokat elárul. Mutatjuk, melyek azok a helyzetek, amikből akár még folytatás is lehet, és melyek azok, amikor inkább meneküljetek.

A legjobbak

Kávézás. Néha a legegyszerűbb dolgok a leghatékonyabbak: ha csak simán beültök valahova egy kávéra, és átbeszélgetitek a délutánt, abból nagy tragédia nem lehet.

Objektum doboz

Állatkert. Na jó, én kicsit elfogult vagyok, mert kábé a kedvenc helyeim a világon az állatkertek, de szerintem tök jó első randis program, mivel érdekes, izgalmas és szórakoztató, de közben lehet beszélgetni is.

Közös sport. Ez nyilván nem annyira jó program, ha utoljára középiskola tizedikben futottátok le a Cooper-tesztet, de ha tudjátok egymásról, hogy mondjuk mindkettőtöknek szenvedélye a futás, akkor kössétek össze a kellemeset a hasznossal, és menjetek egy szigetkörre randizni!

A legrosszabbak

Kocsmázás. Ha már elmúltatok 16 évesek, akkor ez a világ legkellemetlenebb randis programja. Oké, egy-két pohár bor belefér, de ha már piálni kell ahhoz, hogy feloldódjatok, ott régen rossz valami.

Objektum doboz

Mozi. Ezt előttem már ezerszer leírták, de most leírom én is: ha elvileg meg akarjátok ismerni egymást, akkor minek mentek olyan helyre, ahol muszáj csöndben maradni?

Extrém helyszínek. Nem, nem a legjobb ötlet sem tandemugrani, sem illegális gyorsulásra menni az első randin. Ha már régóta együtt vagytok, és tudjátok a másikról, hogy szereti az ilyesmit, akkor nyugodtan vágjatok bele, de első alkalommal?! Inkább nagyon kellemetlen, mint menő.

molnar-viola-anna-ki-fizessen-az-elso-randin1

„Csak moziba ne!” – különleges helyek második randihoz

Az első randi izgalmas, de a második még inkább az. A második találkozáskor már tudjuk, hogy mit várhatunk el a sráctól, így egy kicsit mi is bátrabban viselkedünk. A második randin már tök legális a csók, ilyenkor általában eldől a kapcsolat sorsa. Szerintem nagyon fontos, hogy ilyenkor ne zárkózzatok be a kis közös világotokba, inkább menjetek emberek közé, randizzatok olyan helyeken, ahol egy csomó inger érhet titeket, ahol egy csomó közös emléket fogtok szerezni. Mondjuk csináljátok ezeket a második randin!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!