Egyéb kategória

„Minden megváltozik!” – ő lesz a Survivor új játékosa

A Survivor harmadik évada bőven tartogat meglepetéseket: a keddi részben érkezik egy új lakó. Ez azért furcsa, hiszen már két törzsi tanácsot is tartottak a szigetlakók, pontosabban az Ibon törzs tagjai. Ők jelenleg hatan, míg a Buwaya törzsben még nyolcan vannak – ez a keddi részben megváltozik! 

vous - 2017.09.05.
„Minden megváltozik!” – ő lesz a Survivor új játékosa

A második törzsi tanácson az Ibon döntésének értelmében a hat szavazatot kapó Gergelynek kellett hazamennie, a játék számára véget ért. A Survivor szakértő nem tudta az elméletet gyakorlatra váltani.

Holnaptól minden megváltozik

–  mondta Istenes Bence vészjóslóan a törzsi tanács végén. És valóban, a keddi részben az Ibon törzsbe egy új játékos érkezik.  

Az exkommandós Feri kihívóra talál egy agyontetovált exkatona személyében. A 190 cm-es viking ábrázatú Tamás fél éve még a határt őrizte. Most ő lett az Ibon törzs reménysége.

Forrás:
RTL KLUB

Érkezése után rendet, hatékonyságot és győzelmet ígér. Benedek boldogan adja át Tamásnak a hatalmat. A Buwaya törzsben azonban nem ijednek meg az új jövevénytől… Hogy az exkatona beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, az a mai összecsapásból kiderül.

Forrás:
RTL KLUB

Az új játékos érkezése csak azért is furcsa, mert az Ibon törzs tagjai már két játékost is elvesztettek, illetve kiszavaztak, mert elvesztették a védettségi játékokat, míg a Buwaya törzs teljes létszámmal létezik – kérdés, hogy mennyire igazságos, hogy most az Ibon törzs csak úgy kap egy új játékost. Talán az esélyegyenlőség miatt volt erre szükség? Ma este minden kiderül: Survivor ma este 19.00 órakor az RTL Klubon!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.