Egyéb kategória

A lényeg, hogy minél többet mutassunk magunkból – ezt viselik a magyarok a strandon

Augusztus vége felé járunk, de még mindig bőven van idő kihasználni az utolsó nyári napokat. Nemrégiben készült egy felmérés, ami összegyűjtötte a nyári öltözködési szokásokat, egy kevés forró nyári hangulattal fűszerezve. Íme a kis nyári férfi-női divatkalauz és néhány nyár végi jótanács!

vous - 2017.08.20.
A lényeg, hogy minél többet mutassunk magunkból – ezt viselik a magyarok a strandon

Mit választ a nő?

A Lovebox felmérése szerint a nők még mindig inkább a bikinit választják az egyberészes fürdőruha helyett, a flip-flop veri a gumiklumpát, a lapos talpú pedig a magas sarkút.

Inkább szoknya legyen, mint nadrág, és inkább mini, mint maxi.

Ha strandon olvasnak, akkor a nők könyvpártiak, és inkább fekszenek a matracon a vízben, mint hogy ússzanak. Nyáron tehát az a mottó, hogy minél többet mutassunk magunkból, avagy próbáljuk meg viszonylag lazán és kényelmesen túlélni a hőséget.

Mit választ a férfi?

Mindeközben a férfiak továbbra is maradnának az úszósortnál a fecske helyett és a flip-flopnál a gumiklumpa helyett. Többségük előnyben részesíti a rövidnadrágot, valamint a pólót a rövid ujjú inggel szemben. A pasik a strandon újságpártiak, és a matracon ringatózás helyett is inkább az úszást választják.

Minden negyedik férfi azonban még mindig nem hajlandó szandált húzni a lábára, és a nyári hőségben is inkább zárt cipőben jár.

A férfiak tehát szeretnek szenvedni a melegben, de a hosszúnadrágot és a hosszú ujjú inget azért kevesen vállalják be.

pasik-shortban-ciki-vagy-nem-ciki-molnar-viola-anna2

Az internet utálja őket, szerintem viszont nincs velük semmi baj: hagyjátok békén a rövidnadrágos férfiakat! 

Minden nyáron előjön az aktuális kérdés: viselhet-e egy férfi rövidnadrágot? Erre szerintem a válasz röviden annyi lenne, hogy igen, már miért ne viselhetne. De nem az én szavam a döntő a témában és a „miért ne” kérdésre számtalan választ ad a Google, ami csak úgy ontja magából a találatokat a témában. Az internet népe ugyanis, ha tehetné, eltörölné a világ színéről a sortos férfiakat – én viszont most kiállok mellettük.

Ciki vagy nem ciki?

A felmérés arra is kíváncsi volt, hogy mit tartunk ma cikinek, és mi elfogadott a nyári öltözködéssel kapcsolatban. A válaszokból kiderült, hogy míg

a nők közel fele szerint ciki az utcára flip-flop papucsban menni, és sortot csak a tökéletes lábú nőknek kellene hordania,

addig a férfiaknak csupán harmada gondolja ezeket így. A többség szerint nyáron belefér, hogy egy férfi ujjatlan felsőt vegyen fel, azt viszont már csak majdnem minden 10. válaszadó gondolja, hogy a férfiaknak nem kellene rövid ujjú inget viselnie. A nők többsége a szandálhoz kilakkozza a körmeit is. Tehát kezeket, lábakat ki a napfényre, a zoknikat pedig hagyjuk otthon, ha jót akarunk!

Best of nyár

Ha nyár, akkor a terep a fesztiváloké, a randizásé és a forró flörtöké. A megkérdezett nők kétharmada szereti, hogy nyáron többet mutathat meg magából, és ennek a férfiak 88%-a is kifejezetten örül. A válaszadók nagy része többet randizik nyáron, a nők felének és háromból két férfinak is volt már nyáron induló hosszú távú kapcsolata. Ráadásul az is kiderült, hogy a válaszadók közel kétharmada szexelt már vízben is. Így hát randira fel, és elő a sortokkal, hiszen messze még a hűvös ősz!

Forrás:
Lovebox

Tehát a bikini és az úszónadrág még mindig népszerűbb, mint az egyberészes fürdőruha vagy a fecske, sortot nem csak a topmodellek hordhatnak, minden negyedik férfi pedig még mindig nem hajlandó szandált húzni a lábára. És a válaszadók kétharmada szexelt már vízben is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.