Egyéb kategória

Wow! Ez a nyár legmenőbb ruhája – nektek van ilyen?

Így a nyár végére már világosan látszik, hogy melyik volt az elmúlt hónapok leglegleg ruhája, amit hivatalosan is kimondhatunk a nyár slágerdarabjának. Mutatjuk!

vous - 2017.08.17.
Wow! Ez a nyár legmenőbb ruhája – nektek van ilyen?

Tudjátok, kint van belőle a vállatok, van rajta egy jó nagy fodor a mellrészen, és egyébként rendkívül kényelmes. Színben leginkább a farmer hatású a menő, de a sima nyári ing anyagú pink, sárga és piros is népszerű. 

ferfi-ruhak-engel-nora1

Bevásároltam a férfiosztályon – MAGAMNAK!

„Ugye megvan a tipikus filmjelenet, amikor egy mesés éjszaka után a nő magára veszi a férfi tökéletesre vasalt fehér ingjét? Ami nem baj, hogy három számmal nagyobb, nem baj, hogy férfiaknak készült, mert így is tökéletesen áll rajta. Egyszerre kölcsönöz nőies, érzéki, szexi, de mégis határozott megjelenést. Most pedig vissza a valóságba! Ugyanis ott is játszhatunk férfiruhadarabokkal, mutatom is, hogyan!”

A cikkért kattintsatok IDE

Szinte az összes márka polcain meg lehetett (és az akciós részen még mindig meg lehet) találni. Nos, nemcsak nálunk, de külföldön is slágerdarab. Lulu Krause komikus küldetésének érezte, hogy dokumentálja ezen divatos ruhák teljes körű jelenlétét a világban. Erre létrehozott egy külön Tumblr-oldalt, ahol eddig 40 különböző lányon fotózta le ezt a bizonyos ruhát. 

Forrás:
blueofftheshoulderdress.tumblr.com

Forrás:
blueofftheshoulderdress.tumblr.com

Forrás:
blueofftheshoulderdress.tumblr.com

Kicsit gúnyosnak érezzük ezt az összeállítást, de nem gondolnánk, hogy ciki lenne ez a fazon, sőt. Az, hogy ennyire népszerű, azt jelenti, hogy valóban trend lett. Nektek is van ilyen?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.