Egyéb kategória

Wow! Ez a nyár legmenőbb ruhája – nektek van ilyen?

Így a nyár végére már világosan látszik, hogy melyik volt az elmúlt hónapok leglegleg ruhája, amit hivatalosan is kimondhatunk a nyár slágerdarabjának. Mutatjuk!

vous - 2017.08.17.
Wow! Ez a nyár legmenőbb ruhája – nektek van ilyen?

Tudjátok, kint van belőle a vállatok, van rajta egy jó nagy fodor a mellrészen, és egyébként rendkívül kényelmes. Színben leginkább a farmer hatású a menő, de a sima nyári ing anyagú pink, sárga és piros is népszerű. 

ferfi-ruhak-engel-nora1

Bevásároltam a férfiosztályon – MAGAMNAK!

„Ugye megvan a tipikus filmjelenet, amikor egy mesés éjszaka után a nő magára veszi a férfi tökéletesre vasalt fehér ingjét? Ami nem baj, hogy három számmal nagyobb, nem baj, hogy férfiaknak készült, mert így is tökéletesen áll rajta. Egyszerre kölcsönöz nőies, érzéki, szexi, de mégis határozott megjelenést. Most pedig vissza a valóságba! Ugyanis ott is játszhatunk férfiruhadarabokkal, mutatom is, hogyan!”

A cikkért kattintsatok IDE

Szinte az összes márka polcain meg lehetett (és az akciós részen még mindig meg lehet) találni. Nos, nemcsak nálunk, de külföldön is slágerdarab. Lulu Krause komikus küldetésének érezte, hogy dokumentálja ezen divatos ruhák teljes körű jelenlétét a világban. Erre létrehozott egy külön Tumblr-oldalt, ahol eddig 40 különböző lányon fotózta le ezt a bizonyos ruhát. 

Forrás:
blueofftheshoulderdress.tumblr.com

Forrás:
blueofftheshoulderdress.tumblr.com

Forrás:
blueofftheshoulderdress.tumblr.com

Kicsit gúnyosnak érezzük ezt az összeállítást, de nem gondolnánk, hogy ciki lenne ez a fazon, sőt. Az, hogy ennyire népszerű, azt jelenti, hogy valóban trend lett. Nektek is van ilyen?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!