Egyéb kategória

Váratlan fordulat történt ezen a magyar esküvőn – jófejség vagy tiszteletlenség?

Nem várt fordulatot vett egy magyar esküvő. Amikor a menyasszony eldobni készült a csokrot, furcsa dolog történt. Míg egyes kommentelők kiakadtak, mások sosem látott jófejségről beszélnek.

vous - 2017.08.15.
Váratlan fordulat történt ezen a magyar esküvőn – jófejség vagy tiszteletlenség?

Egy magyar pár, Betti és Dani esküvőjén a csokordobásig minden a szokások szerint történt. Amikor Betti hátra akarta dobni a csokrot a hajadon lányoknak, valami egészen elképesztő fordulat történt. 

A csokrot dobó menyasszonyhoz egyszer csak odasétált egy férfi, „ellopta” a csokrot, majd a párjához igyekezett vele, akinek ott helyben megkérte a kezét. 

Objektum doboz

Sokan úgy gondolják, más esküvőjén így ellopni a show-t tiszteletlenség, mi viszont rendkívül jó fej dolognak tartjuk az ifjú pártól, hogy belementek, hogy az ő nagy napjuk egy kicsit másokról is szóljon. 

Ti mit gondoltok?

koszorúslányok

OMG! A barátnőm nyaralós lánybúcsút akar – mennyibe fog ez kerülni?

Lánybúcsú. Ilyenkor – főleg nyáron – szerintem a ti és az ismerőseitek körében eléggé téma ez. A hírfolyamunk tele van a lánybúcsús eseményekkel, képekkel – általában ezek már nem egy görbe estéről szólnak, hanem egy többnapos nyaralásról, netán egy külföldi útról. Bizonyára hallottátok már azt az íratlan szabályt, hogy a lánybúcsút a menyasszony barátnői finanszírozzák. Ugye értitek, mire célzok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!