Egyéb kategória

David Beckhambe ismét beleszerettünk: így szereli össze Harper Disney-kastélyát!

David Beckhambe immár nagyon sokadszorra szerettünk bele. Ez a pasi egyszerűen nem tud olyat tenni, amiért ne imádnánk. 

vous - 2017.08.09.
David Beckhambe ismét beleszerettünk: így szereli össze Harper Disney-kastélyát!

Ha eddig bárkinek is kételyei lettek volna, hogy David Beckham egy szuperapuka, akkor most már biztos lehet benne, hogy az. Emlékeztek még, amikor Harper babájának ruháját varrta? Igen, David Beckham babaruhát varrt, melegítőben, otthon. Az is pluszpont, hogy David Beckham életmentésben sem utolsó: egy éven belül kétszer segített idegen embereknek az utcán.

harper-david-beckham

A tökéletes pasi és apa létezik: David Beckhamnek hívják

Valljuk be, szeretjük a Beckham családot, mert szinte sosem a botrányaikkal kerülnek a címlapra, hanem a sztárságukhoz képes már túl emberi tetteikkel. Most is egy ilyen sztori jön.

Most újabb bizonyságot tett szuperségéről: Insta-oldalára egy képet töltött fel, amin Harper Disney-kastélyát szeretné összerakni.

Objektum doboz

Imádjuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!