Egyéb kategória

David Beckhambe ismét beleszerettünk: így szereli össze Harper Disney-kastélyát!

David Beckhambe immár nagyon sokadszorra szerettünk bele. Ez a pasi egyszerűen nem tud olyat tenni, amiért ne imádnánk. 

vous - 2017.08.09.
David Beckhambe ismét beleszerettünk: így szereli össze Harper Disney-kastélyát!

Ha eddig bárkinek is kételyei lettek volna, hogy David Beckham egy szuperapuka, akkor most már biztos lehet benne, hogy az. Emlékeztek még, amikor Harper babájának ruháját varrta? Igen, David Beckham babaruhát varrt, melegítőben, otthon. Az is pluszpont, hogy David Beckham életmentésben sem utolsó: egy éven belül kétszer segített idegen embereknek az utcán.

harper-david-beckham

A tökéletes pasi és apa létezik: David Beckhamnek hívják

Valljuk be, szeretjük a Beckham családot, mert szinte sosem a botrányaikkal kerülnek a címlapra, hanem a sztárságukhoz képes már túl emberi tetteikkel. Most is egy ilyen sztori jön.

Most újabb bizonyságot tett szuperségéről: Insta-oldalára egy képet töltött fel, amin Harper Disney-kastélyát szeretné összerakni.

Objektum doboz

Imádjuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.