Egyéb kategória

„A zuhany alatt sírj, ne a gyerekeid előtt!” – Angelina Jolie őszintén a válásról

Angelina Jolie sokak számára példakép, és ammenyire sablon ez a szó, annyira igaz is. Talán most másodjára beszélt nyíltan az életéről válása óta, most is, mint mindig, igazán intelligensen osztotta meg magánéletének részleteit. 

vous - 2017.07.27.
„A zuhany alatt sírj, ne a gyerekeid előtt!” – Angelina Jolie őszintén a válásról

Majd egy éve robbant a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válnak. Azóta Angelina pusztán egyszer beszélt a magánéletéről, azonban most a Vanity Fair magazinnak újra megnyílt, és mesélt mindarról, ami történt. Arról, hogy számukra mekkora lépés, hogy új házba költöztek a gyerekekkel, és hogy mennyire fontos neki, hogy megteremtse az otthoni harmóniát. Természetesen a válás is szóba került, de Angelina homályosan fogalmaz.

„Felnőve sokszor aggódtam az édesanyámért, de azt nem akarom, hogy az én gyerekeim miattam aggódjanak!” – mondja a színésznő, aki szintén kisgyerek volt, amikor édesanyja és édesapja, Jon Voight elváltak. 

Fontos, hogy a zuhany alatt sírj, semmiképp sem a gyerekeid előtt!

Nekik azt kell tudniuk, hogy minden rendben lesz, még akkor is, ha te magad sem vagy ebben egészen biztos!” Angelina szerint életvitelük nem volt hatással a válásukra.

Angelina Jolie és Brad Pitt válás reakciók VOUS-lányok

De tényleg, miért sokkolt Angelina Jolie és Brad Pitt válásának híre?

Elvégre felnőtt ember vagyok, nem álomvilágban élek. Olyannyira nem, hogy dolgoztam bulvárhírekkel is foglalkozó online női lapnál. Pontosan tudom, hogyan működik a magyar média, Hollywoodban is valami hasonló lehet a metódus, csak sokkal nagyobban. Akkor mégis miért sokkol Angelina Jolie és Brad Pitt válása? Nem vagyok normális! Ja, nem, ember vagyok.

„Az életmódunk nem volt rossz… Nem ez volt a probléma. Ahogyan élünk, az egyik legcsodálatosabb lehetőség, amit csak adhatunk a gyermekeinknek. Ők mind a hatan nagyon erősek, okosak és igazi egyéniségek – nagyon büszke vagyok rájuk. Éppen gyógyulunk az eseményekből, amelyek a bejelentéshez vezettek. Nem a válásból, hanem az élet dolgaiból.

Mi továbbra is törődünk egymással, a családunkkal, és ugyanaz a célunk az életben!

A színésznő megjegyzi, hogy 2016-ban rosszra fordultak a dolgok, majd kijavítja magát: „Direkt nem akartam ezt a szót használni… A dolgok bonyolultak lettek 2016-ban, mi csak feljöttünk a felszínre levegőt venni.”

A magazin számára készült képeket itt megnézhetitek. Lapozgassatok a fotók között!

Objektum doboz

Jennifer Aniston és Angelina Jolie

Jennifer Aniston pezsgőt bontott (és más mémek) – Hány évig pörgünk az exek magánéletén?

A fél világot sokkolta a bejelentés, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válik, meglepő módon azonban a hírrel szinte egyszerre indultak útnak a Jennifer Aniston örömteli reakcióját megfestő, szatirikus hangvételű mémek. De vajon tényleg követi az azóta boldog házasságban élő színésznő exe életét, és valóban elképzelhető, hogy a hír hallatán rögtön pezsgőt bontott? Egyáltalán, mi a helyzet az ex kérdéssel: tényleg pörgünk azon, hogy mit élnek át a szakításunk után akár évek elteltével is?

Ajánlott cikkek