Egyéb kategória

Nagy arckrémteszt 1.0 – Hogyan, mikor, milyet vásároljunk?

Jó arckrémet találni nagyjából olyan küldetés, mint megtalálni a tökéletes farmert. Amikor viszont megvan, azt a bőrünk is meghálálja. Arckrémet nem szívesen cserélgetünk, és szívesen áldozunk rá akár nagyobb összeget is.

vous - 2017.07.23.
Nagy arckrémteszt 1.0 – Hogyan, mikor, milyet vásároljunk?

De mit várnak a VOUS-lányok egy jó arckrémtől?

  • Többünknek is vízhiányos a bőre, ezért olyan krémet keresnek, ami egyszerre hidratál, mégsem hagy zsíros érzést maga után.
  • A többségünk azt szereti, ha a krém zselésebb, vizesebb állagú, mert a zsírosabbaktól olyan érzésünk van, hogy nem hagyják a bőrünket lélegezni, és egyszerűen megfulladunk.
  • Lehetőleg ne vonják ki a piacról soha, hogy ne kelljen újat keresni a bevált helyett.
  • Illetve többen a gyógyszertári krémekre esküszünk.

Hiába, sokfélék vagyunk!

Arckrémet egyikünk sem úgy vásárol, hogy bemegy a drogériába és lekap egyet a polcról, csak mert tetszik a csomagolása vagy finom az illata. Ennél azért több információra van szükség ahhoz, hogy megfelelő terméket találjunk.

Mielőtt bármit is csináltok, töltsétek ki a következő tesztet, hogy kiderüljön, készen álltok-e az arckrémetek megvásárlására.

Objektum doboz

Ha 6 pontot vagy annál kevesebbet értetek el, nézzétek meg a Cosmia honlapján az arckrémeket, és olvassátok el EZT a cikket, amelyből rengeteg mindent megtudhattok.

A cikk megjelenését a Cosmia termékcsalád támogatta.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!